Prima Pagina Apple iPhone 4S pre-comandat in 200.000 de exemplare in doar 12 ore de...

iPhone 4S pre-comandat in 200.000 de exemplare in doar 12 ore de disponibilitate la AT&T

     Va mai aduceti aminte de iPhone 4S, terminalul de care multa lume era dezamagita si pe care multi nu il doreau? Daca da, va anunt ca la AT&T SUA au fost inregistrate nu mai putin de 200.000 de precomenzi pentru noul dispozitiv al celor de la Apple si cifra ar fi fost probabil mai mare daca serverele operatorului ar fi reusit sa faca fata traficului. Facand o comparatie cu lansarea iPhone 4, Apple a anuntat ca a vandut 600.000 de unitati in prima zi de pre-comenzi in toate tarile in care a lansat terminalul insa anul acesta doar un singur operator din SUA a inregistrat o treime dintre pre-comenzi. In SUA Apple, AT&T, Sprint si Verizon comercializeaza iPhone 4S iar in celelalte 5 tari magazinul online al Apple s-a chinuit sa faca fata traficului foarte mare.

(Reuters) – AT&T (T.N) sold more than 200,000 of Apple Inc’s (AAPL.O) latest iPhone in the first 12 hours and said it had seen “extraordinary demand” for a gadget unveiled a day before the death of Apple co-founder Steve Jobs.

     Cei de la AT&T spun ca aceasta este cea mai importanta lansare a unui telefon mobil inregistrand cele mai multe pre-comenzi pentru el desi initial lumea era dezamagita de produsul companiei Apple. Este posibil ca Apple sa fi inregistrat 1 milion de pre-comenzi sau mai mult in toate tarile in care iPhone 4S este disponibil acum si da, aceasta ar putea fi cea mai “de succes” lansare a unui terminal iPhone din istoria companiei. De fapt e cea mai mare lansare a unui smartphone pentru ca deocamdata nici un alt dispozitiv din aceeasi categorie nu a reusit sa atraga atat de multi utilizatori.

      In concluzie, iPhone 4S, un esec? Nici pe departe, ultimul iPhone 4 Steve se va vinde mai bine ca iPhone 4.

 • KFF

  Haisa fim seriosi: aveam un mock-up de 5-6 mm grosime cu ecran de 4 inch si conectivitate de 21 Mbps , cum ziceau zvonurile .

  Cat ar fi tinut acumulatorul ? Jumate cat tine acum ? Sa ne gandim logic : cu cat conectivitatea 3G este mai ridicata cu atat consumul e mai mare iar un telefon atat de subtire era imposibil .

 • cond0r

  @KFF Ma faci sa rad.
  Daca imi aduc bine aminte, tu erai 100% convins ca o sa apara iPhone 5, si cand punea zaone stiri care dovedeau ca o sa apara doar iPhone 4S spuneai ca sunt stiri de duzina, sau zvonuri de 2 lei.

  @zaone iti adunci aminte ce sceptici sau dezamagiti erau toti cand a aparut iPad-ul ?
  Toti spuneau ca nu o sa se vanda, radeau de configuratie. Iar dupa ce au realizat ca nu exista altceva mai bun, au stat la cozi sa o cumpere. (Sa nu mai vorbim de iPhone 4)

 • KFF

  Eu am sustinut ca va apare ceva cu numele 5 , nu am sustinut niciodata ca va avea 5mm sau etc .

  Apple stia mai bine decat noi din pacate de ce i-a spus “4S” .

  Da , as fi vrut un iPhone cu ecran de 4 inch , cu 21Mbps , mai subtire , dar nu as fi vrut sa tina bateria jumate cat tine acum .

  4S si 4 se vor vinde ca si painea calda , de asta nu se indoieste nimeni .

 • Cody

  Nici nu ma asteptam la un alt succes. Era logic ca apare 4S si nu 5. Speculatiile sunt mari. E foarte usor marketingul daca il gandesti. Cum sa apara 3g 3gs 4 si in loc de 4s sa apara 5 mai ales cu situatia in care Steve era. Cum am mai spus si in alte articole; daca era 5 in loc de 4s nu avea acelasi succes. Cei de la aplle chiar stiu ce fac secunda de secunda.

 • KFF

  Preturile , neoficiale , la Orange FR sunt ca cele din imaginea de mai sus doar ca in euro si la abonament pe 2 ani . precomenzile incep in 12 la Orange FR .

  Probabil concurenta va incepe precomenzile in 11 maxim 12 .

 • Claudiu

  Stie cineva cate iphone 4 sau vandut pana acum?

 • Pingback: iPhone 4S - 500.000 de pre-comenzi inregistrate doar in SUA in primele 12 ore()