Video: Steve Jobs omagiat de mii de persoane in fata magazinelor Apple din intreaga lume

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x_ORLa24f0c[/youtube]

    Din SUA pana in China magazinele Apple au fost asaltate de fani care au venit cu lumanari, buchete de flori, poze si iDevice-uri care afisau imaginea lui Steve Jobs sau luminari care ardeau in memoria acestuia. Zeci de mii de oameni au plans in fata magazinelor Apple din toata lumea, acestea devenind altare dedicate legendarului CEO care a schimbat atat de multe in lumea in care traim astazi. Din pacate un mare om a parasit aceasta planeta insa trebuie sa privim cu incredere spre viitor deoarece in cadrul Apple exista multi alti oameni capabili sa ii calce pe urme.

   In cursul noptii trecute Steve Jobs a fost inmormantat in cadrul unei ceremonii private deci nu vom vedea absolut nimic despre el pe patul de moarte sau intr-un sicriu, familia si preferand, cel mai probabil, sa ni-l amintim vioi, activ, in cadrul conferintelor companiei pe care a iubit-o atat de mult.

    Reqviescat In Pace Steve Jobs!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kg-EjCLX3Vs[/youtube]

Thanks to KFF.

16 COMENTARII

  1. Imi cer scuze pentru clipul facut in
    mare viteza . E filmat cu iPhone si editat cu iMovie for iPad . All Apple .

    Thanks , Steve , join your iCloud.

  2. Apple Store de sub muzeul Luvru este poate cel mai cosmopolit magazin Apple . E emotionant sa vezi atatea mesaje in engleza , japoneza , spaniola , araba , chineza , franceza .

  3. Am fost la Apple Store-ul de la Carrousel du Louvre. Este extraordinar! A fost singurul loc din Paris unde am gasit pe un francez vorbitor de o limba engleza perfecta…lucru nemaintalnit de mine pana atunci.
    Ce ma frustreaza cel mai mult e ca la noi nu poti merge de exemplu la iStyle la AFI palace sa pui lumanari sau flori ca te iau gardienii la rost si daca le zici ca e tribut pentru Steve Jobs nici nu stiu cine e…foarte frustrant!

  4. Nu inteleg de ce s-ar duce cineva la iStyle sa puna o poza cu jobs? Ei sunt doar reselleri, ei sunt mana a 4-a in lantul de vanzare, ce rost ar avea?

  5. E adevarat , poate de asta a publicat Apple acea adresa de mail unde se pot trimite mesaje cei care nu sunt pe langa Apple Store-uri .

  6. Multumesc . Trebuia sa fie un film vesel despre lansarea iPhone 4S insa …. Pacat .

    Pe un biletel acolo , cineva a scris : Unfair…

  7. Magazinele iStyle cel putin in Bucuresti sunt singurele magazine unde am putea merge sa facem asa ceva. Sunt cel mai apropiat lucru pe care-l avem…ca Noumax de exemplu e intr-o vila…si ce fac ma duc sa pun lumanari si flori la parterul vilei?…iStyle-ul din AFI Palace Cotroceni este facut sa semene cu un Apple Store in miniatura si de-aia am mentionat asta…oricum azi am mai auzit pe unu urland “da’ cine puii mei e Steve Jobs asta?” pe un ton frustrat…raspunsul primit a fost “fondatorul iPhone ala”…ce mai pot spune?…this country sucks, people are shit! Presupun ca daca murea adrian minune sau *insert manelist here* toata lumea stia cine e….Fuck this country!