Prima Pagina aplicatii Celeste va fi compatibila cu iOS 5 va permite trimiterea de fisiere...

Celeste va fi compatibila cu iOS 5 va permite trimiterea de fisiere prin Bluetooth catre orice dispozitiv

     Celeste este in momentul de fata singura aplicatie pentru iOS 4 care permite posesorilor de iDevice-uri sa trimita fisiere prin Bluetooth catre orice alte dispozitive mobile sau calculatoare. Aplicatia nu functioneaza perfect insa alternative nu exista si partea buna este ca pentru iOS 5 dezvoltatorii ei pregatesc o noua versiune. Pe contul de Twitter al echipei dezvoltatoare a aplicatiei Celeste, a fost anuntat ca se lucreaza in momentul de fata la o noua versiune a aplicatiei care va fi compatibila cu iOS 5 insa desigur ca nu se stie data la care ar putea fi lansata.

     Aplicatia Celeste costa 10$ in Cydia si prin intermediul ei putem trimite, utilizand tehnologia Bluetooth, fisiere intre iDevice-uri, intre iDevice-uri si alte terminale mobile sau intre un iDevice si un Mac/PC. Din pacate nici o alta echipa dezvoltatoare de aplicatii nu a anuntat lansarea vreuneia asemanatoare deci va trebui sa asteptam pana cand Celeste va fi actualizata pentru a o putea utiliza si pe iOS 5. Tin sa va avertizez ca foarte multi utilizatori au avut probleme cu utilizarea aplicatiei si, pentru cei care nu stiu inca, instalarea Celeste implica efectuarea unui jailbreak.

 • Remus

  Eu am cumparat Celeste din cydia si nu pot trimite fisiere pe alte telefoane in afara de iphone.Daca vreau sa trimit pe nokia sau ericson, samsung, imi da eroare ca dispozitiviul nu este compatibil cu tehnologia OBEX sau ceva de genul. Pe nici unalt telefon nu pot sa trimit numai pe iphone

 • NetSend

  Genul de aplicatii la care nu ai nici un fel de suport ….. bani pentru Saurik si gloata lui …
  sunt curios daca ceri banii inapoi tii mai da 🙂

 • Costi

  e penibil intr-un fel..de asta ma bate gandul sa-mi vand ipad-ul 2 si sa-mi iau ceva cu android.nu pot sa fac download..upload,daca vreau sa vad un film de exemplu il pot vedea doar cu un anumit player.ca sa-l pot vedea si cu alt player trebuie sa-l mai copiez odata in folderul aplicatiei respective..nu exista un file explorer..Playerele in general nu pot citi fisiere din alte foldere..pozele la fel…Pentru anumite functii banale trebuie sa instalez tot felul de aplicatii.Dar ce conteaza toate astea…important e ca am marul ala muscat pe spate

 • Sorin

  La mine merge bine Celeste

 • Mihai

  Mie imi facea figuri, dar dupa ultimul upgrade (o am cumparata) merge brici, trimite pe Nokia, Android, orice. Sper sa nu intarzie prea mult compatibilitatea cu IOS5 si aici ma refer la toate aplicatiile bune din Cydia.

 • andrei

  Nu este nevoie de Bluetooth

 • Calinc

  am si uitat ce e asta…:))

 • Soulyd

  Mie nu imi merge cu deviceuri vechi gen nokia e65, numai cu android, symbian ( dar astea mai noi )…. si imi manca bateria foarte tare, pe standby de seara de la 10 pana dimineata la 8-9 a mancat pana la 90-91%, si fara 99-98% tine in standby ( in-cand-in cand ma mai uitam la ceas sau primeam un sms dar totusi diferenta este mare ), la mine acela era motivul ca lam dezinstalat!

 • Odin

  Celeste e un jeg de aplicatie, la fel şi dezolvatorii acesteia.
  Nu vă recomand, l-am cumpărat si nici azi nu mi-au returnat banii de 6 luni cred …