Celeste disponibila in Cydia!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MhD85FZbgx4[/youtube]

Dupa 2 zile de asteptare iata ca dezvoltatorii aplicatiei Celeste au reusit sa lanseze in sfarsit aplicatia in Cydia. Cu ajutorul Celeste vom putea trimite fisiere de pe un iDevice pe altul sau de pe un iDevice catre orice alt dispozitiv, totul folosind tehnologia Bletooth. Apple a blocat posibilitatea de a trimite fisiere prin Bluetooth insa nu a dat nici un fel de explicatie clara pentru aceasta masura iar Celeste este primul program care ne permite sa facem acest lucru pe iOS 4. Celeste costa 7.99$, este disponibila in repo-ul ModMyi insa pretul nu este final deoarece peste 3 zile va ajunge la valoarea de 9.99$ asa ca daca intentionati sa achizitionati aplicatia, acum este momentul.

Mai multe informatii despre celeste voi avea mai tarziu pentru voi. Fiecare aplicatie Celeste cumparata are implementat plugin-ul Gremlin(care separat costa 1.99$) permite transferul fisierelor audio descarcate in telefon direct in libraria apliatiei iPod din terminal.

Celeste functioneaza numai pe minim iOS 4.2.1.

UPDATE: Iata ce trebuie sa aveti instalat pentru ca aplicatia Celeste sa functioneze. Desigur ca Activator nu functioneaza pe iOS 4.3.

Articolul precedentCreatorul Mac OS X paraseste compania Apple
Articolul următorGeohot paraseste SUA in mijlocul procesului cu Sony
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.