Cumpara iLeadership impreuna cu Ziarul Financiar pentru doar 16 lei

    iLeadership este una dintre biografiile neautorizate ale lui Steve Jobs care a avut parte de o mediatizare puternica de-a lungul anilor. Cartea este scrisa de catre unul dintre fostii vice-presedinti ai companiei Apple, Jay Elliot, care a avut ocazia de a il cunoaste pe Steve Jobs “in vremurile bune” si povesteste foarte multe lucruri despre care nimeni nu vorbeste in ziua de astazi. In perioada 10 – 14 octombrie cei de la Ziarul Financiar ofera cartea impreuna cu propriul ziar pentru doar 16 lei si cred ca ar fi o buna ocazie sa o achizitionati.

     Dupa data de 14 octombrie o veti gasi doar online la preturi incepand cu 50 de lei asa ca din punctul meu de vedere cei de la Ziarul Financiar ne ofera un chilipir de care ar fi bine sa profitam. Eu am cumparat cartea acum cateva luni insa iDevice.ro m-a tinut indeajuns de ocupat incat nu am reusit sa o citesc.

22 COMENTARII

  1. Am luat-o si eu acum cateva luni…parca a fost doar 10lei…am citit mai mult de jumatate din ea…so astept oficiala.
    @loome…daca zii: “mama,ia-mi o carte” sunt sigur ca ti-o ia…la cat citesc copii in ziua de azi :))

  2. @Bogdan Ungureanu – sunt din Galați.
    @sebastian – dacă îi zic asta lui mama se uită ciudat la mine la câte cărți am citit eu(puține) asta chiar aș vrea s-o citesc că am și io un vis nebun și aș vrea să-l pun în practică (tot cu tehnologie și chestii de genu)dacă mă decid într-un final să îl urmez și bineînțeles să fac întâi facultatea, că fără nu se uită nici dracu la tine 😀 (deci mai am vro 10-12 ani de școală la greu

  3. ( zaone corectează tu double post-ul te rog) de permis, părinții își permit, că doar n-aș avea un iDevice acuma să joc la greu Angry Birds cât sunt reclamele la TV și când mai cântă vrun ”mare” talent la Măruță.
    Și apropo, sunt fată.
    Despre carte, cred că-mi iau cartea originală, aia care apare pe 20 și ceva. Mi-o iau din iTunes în engleză, pentru că mai economisesc și copaci(lol ce fel sună) și nu o car o carte după mine așa des cum îmi car iPod-ul.

  4. pai de aia ati luat toti bacul,ca va ”cultivati”,si astia prosti de la ministerul invatamantului credeau ca ne faceti tara de ras,cand colo voi invatati cum sa ajungeti ileadershipi…..

  5. Are cineva cartea in format ePub? Am cartea ee cateva luni, am cumparat-o tot cu ZF dar parca tot mai fain e sa o citesti pe device-ul conceput de Steve (iPad)

  6. Am rugat-o pe nevasta-mea(find plecat din ro) sa-mi cumpere cartea respectiva cu ziarul si ce credeti?
    Nimic, nici un kiosc nu avea cartea, dar zearul era la pret de 3 lei parca, in targu jiu nimic nu se gaseste! Icbsihfvbhfbvjbsjbvihbibiev-fuck.