Partea intunecata a lui Steve Jobs

     Nu stiu cati dintre voi au vizionat filmul Pirates of Silicon Valley lansat in anul 1999 insa daca nu l-ati vazut inca va recomand sa o faceti. In el veti descoperi o cu totul alta latura a lui Steve Jobs, o latura pe care putini au prezentat-o pana acum, mai ales dupa decesul sau. Steve Jobs a fost un geniu insa inainte de toate a fost un om si din pacate cei din jurul sau au avut uneori foarte mult de suferit de pe urma caracterului sau. Steve Jobs a fost un perfectionist si de multe ori isi umilea angajatii in incercarea de a ii determina sa faca produse bune si intr-o perioada scurta de timp iar asta i-a generat o reputatie de tiran in cadrul companiei Apple.

     Steve Jobs nu a fost un tata perfect refuzand sa isi recunoasca fiica, in primii doi ani dupa nasterea ei, si chiar declarand in fata unei instante de judecata ca este infertil. Steve Jobs a schimbat enorm de multe in lumea in care traim insa a facut si mult rau persoanelor din jur, totul pentru a oferi consumatorilor produse cat mai bune. Probabil multi si-l vor aminti pe Steve Jobs in momentele sale bune cand nu tipa, injura sau umilea angajati care nu isi indeplineau cum trebuie indatoririle de serviciu insa altii si-l vor aminti exact asa cum este el, cu bune si rele.

     Va recomand sa cititi acest articol al celor de la Gawker, compania care detine Gizmodo, pentru a afla cateva lucruri din viata lui Jobs.