Video: Steve Jobs si toate \”revolutiile\” tehnologice ale sale

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xY4VkkRhsgI[/youtube]

    Pe data de 5 octombrie Apple anunta ca Steve Jobs a intrat in nefiinta, o veste care a cutremurat lumea si a generat un val de tristete in randul fanilor Apple din intreaga lume. Toate televiziunile americane i-au adus, prin prezentari, omagii lui Steve Jobs in cursul zilei de joi, in timp ce altele au rulat celebrul film The Pirates of Silicon Valley in care veti vedea o cu totul alta fata a celebrului lider al companiei Apple. In clipul de mai sus cei de la CNN au adunat cele mai importante momente din viata lui Steve Jobs si cand spun importante ma refer la cele mai mari realizari ale sale care au schimbat industria tehnologica pe plan mondial.

6 COMENTARII

  1. @zaone

    cred ca trebuie sa postezi asta, neaparat

    http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/

    Warning…
    The well-loved and well-known site we all have used for jailbreaking our devices in the past has sold its domain to a new, unknown individual. We cannot be certain of the new owner’s intentions. It is VITAL that you do NOT use jailbreakme.com anymore!

  2. Super , sublim ! Atata daruire nu vezi toate zilele ! Sa stii ca estii bolnav si ca esti pe moarte ca zilele i ti sunt numarate si tu sa te oferi si sa dai ce e cel mai bun din tine asta are un singur nume : DRAGOSTE NECONDITIONATA PENTRU SEMENI !!  Sa le imbunatatesti viata altora sa nu ti pasa de moarte si pentru asta Dumnezeu ia mai dat catva ani de viata desii doctorii ii dateau cateva luni !! RESPECT PENTRU ACEST EXEMPLU !