jailbreakme.com traieste in continuare multumita lui saurik

     Aseara va spuneam ca site-ul jailbreakme.com a devenit inutilizabil pentru utilizatori din cauza noilor proprietari care nu mai erau dispusi sa hosteze interfata de jailbreak. Problema era simpla, noii proprietari cereau bani in schimbul mentinerii functionalitatii site-ului si nimeni nu era dispus sa ofere respectivii bani, asta pana aseara. saurik a anuntat pe contul sau de pe Twitter ca site-ul jailbreakme.com este in continuare functional, semn ca a ajuns la o intelegere cu privire la transferul dreptului de proprietate asupra domeniului iar toti utilizatorii pot folosi site-ul fara probleme.

      Jailbreakme.com ramane in continuare singura solutie de jailbreak pentru tableta iPad 2 pe iOS 4.3.3, asta desigur pana cand Chronic Dev Team va lansa alta pentru iOS 5. Puteti folosi site-ul cu incredere deoarece nu veti intampina probleme de functionalitate si nu riscati sa va infectati calculatorul daca il accesati.

Thanks to Catalin N.

4 COMENTARII

  1. Am citit si eu ceva pe twitter la @sourik, dar cum sunt bata in engleza mi-am facut doar o idee ca site-ul merge in continuarie.
    Good job.

  2. Saurik :), un ordinar care face bani pe seama celor care cred ca daca fac jailbreak deschid nu stiu ce portita .
    Daca faci jailbreak :
    Poti sa vezi tel ca masstorage ? NU
    Celeste merge doar daca ai versiunea x . Nu poti accesa usor fisierele de sunt etc ..
    Daca platesti o aplicatie nu ai suport pentru toate versiunile ……
    Un ordinar….
    Faci jailbreak si iti baga kkt ala de Cydia cu nspemii de librarii si kkt care iti mananca bateria si alte alea …

  3. În curând, nenea saurik va rămâne singurul care se mai ocupă cu JB, restul puștanilor văd că-și caută mai nou un alt scop în viață.