Prima Pagina Camera CameraLocker afiseaza permanent butonul camerei in iOS 5

CameraLocker afiseaza permanent butonul camerei in iOS 5

   Cu iOS 5 Apple aduce posesorilor de iDevice-uri o parte dintre functiile pe care alte sisteme de operare le au dar pe care noi inca le”visam”. Introducerea unui buton pentru activarea camerei direct din LockScreen este una dintre aceste functii si ea ar trebui sa suplineasca lipsa unui buton fizic pentru camera. Folosind acest buton vom putea face poze mult mai repede decat daca am fi deblocat terminalul si am fi deschis aplicatia din Springboard insa partea proasta este ca butonul nu este permanent activ in LockScreen ci trebuie sa il activam printr-un dublu tap al butonului Home.

    Ei bine pentru aceasta problema exista o rezolvare si numele ei este CameraLocker, un tweak lansat recent in Cydia care afiseaza permanent in LockScreen butonul camerei din iOS 5. De indata ce instalam tweak-ul activam butonul care apare in partea dreapta a slider-ului pentru deblocarea terminalelor noastre iar singura modalitate de dezactivare este prin dezinstalarea tweak-ului.

   CameraLocker este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.

 • Florin Marius

  recomand Superslider din cydia

 • Calinc

  eu asta folosesc si sint suuuuper multumit,stiu ca suna prosteste dar nu stiu de ce s-au mai chinuit cu asta cind puteau sa implementeze direct superslider..:))

 • Paul M.

  se poate dezactiva butonul acesta dupa instalarea iOS5 ?

 • Calinc

  ma gindesc ca da daca e una dintre functii,probabil in setari ai optiunea asta…

 • Pingback: Iata cum poti activa butonul Camera in LockScreen()