iScheduleSMS programeaza trimiterea de SMS-uri

   iScheduleSMS este o noua aplicatie pentru terminalele iPhone care le permite utilizatorilor sa programeze trimiterea de SMS-uri de pe propriile telefoane mobile. Aplicatia compatibila cu iOS 4 ne permite sa scriem SMS-urile dorite si sa programam trimiterea lor intr-o anumita zi, la o anumita ora, implementand practic o functie pe care Apple ar fi trebuit sa o introduca de mult. Aplicatia functioneaza independent de restul aplicatiilor disponibile in sistemul nostru si dezvoltatorul nu specifica daca trebuie acceptata trimiterea SMS-ului la data stabilita deci teoretic trimiterea ar trebui sa se faca automat de catre aplicatie.

With iScheduledSMS you will never forget or delay to send you messages. Just define a schedule by “Reception No.”, “Message Body” and “specific time” to get a notification at the time for sending the message. There is no limit in number of schedules. With very user-friendly interface you can add/ Edit/ Delete schedules very easily.

    iScheduleSMS este disponibila in Cydia in repo-ul BigBoss pentru 0.99$. Aplicatia functioneaza doar pe iOS 4 deocamdata si numai cu terminale iPhone avand in vedere ca sunt singurele care au functia de trimitere a SMS-urilor.