iGenius: How Steve Jobs Changed the World – un documentar facut de Mythbusters

    Sunt sigur ca oricare dintre voi ii recunoaste pe cei doi celebri prezentarori ai show-ului Mythbusters care de ani de zile testeaza cele mai ciudate mituri de pe glob. Ei bine ei doi au fost alesi pentru a prezenta un documentar numit iGenius: How Steve Jobs Changed The World, documentar care va fi difuzat pe Discovery Channel la sfarsitul acestei luni. NBC colaboreaza cu Discovery pentru realizarea acestui documentar care va avea doar o ora dar va prezenta cele mai importante realizari din viata lui Steve Jobs si modul in care acestea au schimbat lumea in care traim.

Someone once said that to follow the path that others have laid before you is a very reasonable course of action, therefore all progress is made by unreasonable men,” Savage said. “Steve Jobs was an unreasonable man. He didn’t simply give the public what they wanted, he defined entirely new ways of thinking about our lives in the digital space: productivity, creativity, music, communication, media and art. He has touched, directly and indirectly, all of our lives.

    Steve Jobs a fost unul dintre cei mai ilustri presedinti de companie din lume si un documentar in memoria sa este probabil cea mai buna metoda de a il readuce in mintea publicului. Avand in vedere ca Adam Savage si Jamie Hyneman vor prezenta intreaga productie, cred ca vom avea parte de un documenta reusit si eu unul abia astept sa il vad de indata ce va fi rulat pe micile ecrane.