Prima Pagina Apple iPhone 4S este cu 68% mai rapid decat iPhone 4, ar putea...

iPhone 4S este cu 68% mai rapid decat iPhone 4, ar putea avea procesor dual-core de 800 MHz

    Imaginea de mai sus ne prezinta informatiile de sistem ale noului terminal iPhone 4S pe care Apple urmeaza sa il lanseze in magazine incepand de vineri. Informatiile au fost obtinute prin intermediul aplicatiei Geekbench care a fost folosita si pentru a face un benchmark noului dispozitiv. Dintre informatiile listate mai sus iese in evidenta frecventa procesorului care pare a fi de 716 MHz insa in realitate ar fi undeva pe la 800 MHz insa Geekbench nu recunoaste corect dispozitivul avand in vedere ca programul nu a fost actualizat pentru el.

    iPhone 4S obtine un scor de 662 puncte in Geekbench, scor cu 17% mai mic decat cel al iPad 2 care obtine 749 puncte, dar cu 68% mai mare decat cel al iPhone 4 care obtine doar 370 de puncte. Diferenta dintre iPhone 4S si iPad 2 este data de procesorul din noul iPhone care are desigur o frecventa de lucru mai mica pentru a mentine intacta autonomia bateriei. Nu cred ca Apple a lasat noul iPhone cu doar 716 MHz ci l-a tactat undeva pe la 800 pentru a mentine performantele ridicate.

    Daca Apple ar fi mentinut frecventa procesorului la 1 GHz atunci autonomia ar fi fost mult mai mica avand in vedere ca bateria noului dispozitiv este la fel de mare precumc ea din terminalul iPhone 4. In final avem confirmarea ca iPhone 4S are numele de cod N94AP despre care s-a spus, in mod corect, ca ar contine hardware-ul din iPhone 4.

 • adyjulian

  Atata timp cat merge bine si este rapid din partea mea poate sa aiba si 500Mhz. Nu te incalzeste cu nimic sa ai procesor mare si multi ram daca sistemul os-ul nu este optimizat

 • Toma

  Zaone, o intrebare offtopic:
  stii pe la ce ora va aparea ios 5 maine? Pentru ca este o diferenta foarte mare intre ora noastra si cea din Cupertino. Vreo sansa sa apara dimineata?

 • Pingback: Video: iPhone 4S prezentat intr-un nou clip video()

 • Costi

  acum cred ca e destul de mare diferenta de la 800 la 1500 MHz,nu?

 • Tudor

  De obicei Apple lanseaza update-urile la 10 ora locala adica 20 ora Romaniei

 • Nu cred. Precomenzile pentru europa au inceput inainte de cele din America, adaptandu-se la ora de Europa. Eu cred ca va fi disponibil chiar maine de la ora 0:00.

 • @Toma: In jurul orei 20:00.

 • Vladel

  Randul 4 sau 5 de jos in sus Ai mancat ceva litere acolo : p

 • In jurul orei 20 maine? 🙁

 • Toma

  Multumesc mult, Zaone!
  @Radumilan: maine pt. ca a fost anuntat la conferinta ios 5 ca va aparea pe 12 octombrie, USA.

 • Onyx

  Apropo de IOS 5, am citit pe aici printr-un comentariu la un moment dat, la cineva, ca la instalare versiunii GM i s-au sters toate contactele din agenda. E adevarat, asa va fi si maine cand se lanseaza versiune oficiala ? Daca, Da, cum se poate evita chestia asa? Parca nu ar fi chiar Ok sa stau sa reeditez enshpe mii de contacte cu date, notepersonale, adrese de mail poate si poze in cazul unora. Astept un raspuns prompt, cred ca e binevenit pt. toata lumea, cred ca e o treaba importanta ! Bafta !!

 • Razvan

  @Onyx pai daca ai backup in outlook nu ar trebui sa ai probleme cu contactele.