Twitter 3.5 update disponibil in App Store

    Cu o zi inaintea lansarii noului iOS 5 care are integrata compatibilitate cu reteaua de socializare Twitter, compania Twitter a lansat in App Store un update pentru propria aplicatie. Versiunea disponibila din aceasta seara aduce imbunatatiri pentru sistemul de inregistrare a unui username, aduce in sfarsit compatibilitate cu serviciul de publicare a pozelor si pentru tableta iPad avem un nou meniu pentru citirea/trimiterea mesajelor directe. Tot pentru tableta iPad cei de la Twitter au implementat posibilitatea de a vedea si tweet-urile publicate in preajma locatiei noastre iar pentru a utiliza aceasta functie trebuie sa avem activat GPS-ul tabletei.

    Iata toate noutatile aduse de Twitter 3.5 :

  • Enhanced sign up experience
  • Upload photos to Twitter (pic.twitter.com)
  • Updated Direct Messages design on iPad
  • Tap a location on iPad to show Tweets nearby
  • Bug fixes and minor enhancements

   Aplicatia Twitter este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Twitter

Gratuit

s





Developer: Twitter, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Follow your interests: instant updates from your friends, industry experts, favorite celebrities, and whats happening around the world. Get short bursts of timely information on the official Twitter app fo…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.3 Mb


2 COMENTARII

  1. Buna seara. Am intampinat o problema la actualizarea versiunii. La pasul de instalare se blocheaza pur si simplu. Vreo idee despre cum sa trec peste acest impediment?