Prima Pagina Apple Apple actualizeaza termenii si conditiile de utilizare ale iTunes inaintea lansarii iOS...

Apple actualizeaza termenii si conditiile de utilizare ale iTunes inaintea lansarii iOS 5

    iOS 5 si iCloud urmeaza a fi lansate in aceasta seara de catre compania Apple si daca veti incerca sa descarcati o aplicatie din App Store veti observa ca Apple a actualizat termenii si conditiile de utilizare a magazinelor sale online. Acum noii termeni acopera noul iCloud care urmeaza sa fie lansat de catre compania din Cupertino insa nu acopera si serviciul iTunes Match pe care Apple urmeaza sa il lanseze in SUA. Avand in vedere ca iTunes Match nu este acoperit de termenii si conditiile din App Store Romania atunci este clar ca nu vom avea serviciul disponibil prea curand pentru tara noastra.

    Intreaga documentatie privind noii termeni si conditii care se aplica incepand de astazi pentru iTunes App Store, Music Store si iBookstore ii gasiti aici.

  • Chiar aseara s-au facut actualizarile de termeni si conditii. Sincer nu stiu cati pana acum au citit de la cap la coada vreodata termenii.

  • Tigris Regalis

    70 de pagini de termeni și condiții! Cine ar avea chef să le citească și, mai ales, pentru ce? Probabil sunt excluderi de răspundere în favoarea furnizorului de servicii, pentru a nu putea fi tras la răspundere în instanță, deci totul se rezumă la: vrei iTunes, atunci accepți ce ți se oferă și nu ai pretenții la nimic. Cam așa este cu toate licențele de software.