Prima Pagina aplicatii Apple lanseaza aplicatia Find My Friends in App Store

Apple lanseaza aplicatia Find My Friends in App Store

    Acum cateva minute Apple a lansat in App Store aplicatia Find My Friends care a fost prezentata in cadrul conferintei din 4 octombrie. Find My Friends este un concept asemanator cu Google Latitude, adica o aplicatie prin intermediul careia putem descoperi care dintre prietenii nostri se afla in apropierea locatiei noastre. In imaginea de mai sus avem o scurta demonstratie a modului in care functioneaza aplicatia si observati ca pe harta sunt afisati prietenii care se gasesc la o anumita distanta de locatia in care ne aflam noi.

Find My Friends allows you to easily location your friends and family from your iPhone, iPad, or iPod touch. Install this free app on your iOS 5 device and sign in with the Apple ID you use with iCloud. Adding a friend is easy – just send a request to see their location. Once your friend accepts using the Find My Friends app, you will then be able to see that friend’s location on a map. You can also choose to share your location for a limited period of time with a group of friends. Use Find My Friends  to keep track of your traveling companions when you’re on a vacation. Or to see if the kids are home from school. Or to find the friends you’re meeting for dinner.

    Find My Friends functioneaza precum Game Center, adica trebuie sa adaugam manual prietenii cu care dorim sa ne impartasim locatia iar acestia au posibilitatea de a alege daca doresc sa isi impartasesc locatia cu noi sau nu. Atunci cand ne anuntam in mod public locatia prin Find My Friends, aceasta va fi doar temporar afisata pentru toti prietenii nostri, limitarea fiind implementata de Apple in ideea de a proteja posesorii de iDevice-uri.Find My Friends este disponibila gratuit in App Store pentru orice iDevice.

    Pentru a instala aplicatia Find My Friends accesati icloud.com de pe iDevice-ul nostru sau urmand acest link.

 • Nu merge decat pe ios 5 trebuie sa astept pana diseara

 • Pingback: Apple lanseaza aplicatia AirPort Utility in App Store()

 • Sebastian

  Merge super…deja mi am adaugat cati va prieteni:d

 • Dennis

  eu nu am pe nimeni:((:((:((…sper ca pe seara sau pe maine sa am si eu ceva prieteni:D….

 • AlexandruC

  o sa fie ca in GG. cu Spotted :)))

 • Dennis

  si totusi newsstand store cand va fi “deschis”…sa speram ca in aceasta seara…sunt curios sa vad cum se descurca….si mai are cineva probleme cu ibook?….intru in el imi arapa 2 sec rafturile alea si se inchide….ce ar putea fii?…si in ios5b7 si in gm acelasi lucru…

 • Pingback: Find My Friends utilizata pentru a descoperi o nevasta infidela()

 • ciprivat

  @zaone ai putea sa faci un thread precum cel de gamecenter sa se adune si ceva mailuri de find my friends:D ? al meu e ciprivat@yahoo.com cine vrea,sa imi dea add.thx

 • Am facut doua articole acum ceva timp.