Find My Friends utilizata pentru a descoperi o nevasta infidela

    Find My Friends este o noua aplicatie pentru iDevice-uri lansata recent de catre compania Apple care permite utilizatorilor sa descopere locatia propriilor prieteni folosind GPS-ul si o conexiune de internet. Un barbat sustine ca a utilizat noua aplicatie a celor de la Apple pentru a dovedi ca propria sotie il inseala. El sustine ca a instalat aplicatia in noul ei iPhone 4S si folosind-o a urmarit permanent locatia sotiei sale pana a prins-o cu minciuna bazandu-se pe ultima locatie afisata in aplicatie. Desigur ca totul ar putea fi o farsa ori Find My Friends putea afisa locatia eronat insa ideea principala este alta, utilizatorii pot fi urmariti foarte usor daca nu stiu ce aplicatii sunt deschise in propriile terminale.

I got my wife a new 4s and loaded up find my friends without her knowing. She told me she was at her friends house in the east village. I’ve had suspicions about her meeting this guy who lives uptown. Lo and behold, Find my Friends has her right there. I just texted her asking where she was and the dumb b!otch said she was on 10th Street!! Thank you Apple, thank you App Store, thank you all. These beautiful treasure trove of screen shots going to play well when I meet her a$$ at the lawyer’s office in a few weeks.

    Cazuri de genul acesta se vor repeta cu siguranta si aceasta incercare de a demonstra o infidelitate sau de a urmari pe cineva reprezinta o incalcare a drepturilor omului deoarece nimeni nu are dreptul de a ne urmari locatia. Probabil pentru multi romani problema este nesemnificativa, exact precum cea privind logarea locatiilor din iOS, insa pentru Apple s-ar putea isca un scandal international de indata ce marile publicatii dau de urma acestei povesti. Eu unul ma astept ca in saptamanile urmatoare sa apara diverse alte povesti de acest gen urmate de articole anti Find My Friends in marile publicatii ale lumii.