Prima Pagina Apple Find My Friends utilizata pentru a descoperi o nevasta infidela

Find My Friends utilizata pentru a descoperi o nevasta infidela

    Find My Friends este o noua aplicatie pentru iDevice-uri lansata recent de catre compania Apple care permite utilizatorilor sa descopere locatia propriilor prieteni folosind GPS-ul si o conexiune de internet. Un barbat sustine ca a utilizat noua aplicatie a celor de la Apple pentru a dovedi ca propria sotie il inseala. El sustine ca a instalat aplicatia in noul ei iPhone 4S si folosind-o a urmarit permanent locatia sotiei sale pana a prins-o cu minciuna bazandu-se pe ultima locatie afisata in aplicatie. Desigur ca totul ar putea fi o farsa ori Find My Friends putea afisa locatia eronat insa ideea principala este alta, utilizatorii pot fi urmariti foarte usor daca nu stiu ce aplicatii sunt deschise in propriile terminale.

I got my wife a new 4s and loaded up find my friends without her knowing. She told me she was at her friends house in the east village. I’ve had suspicions about her meeting this guy who lives uptown. Lo and behold, Find my Friends has her right there. I just texted her asking where she was and the dumb b!otch said she was on 10th Street!! Thank you Apple, thank you App Store, thank you all. These beautiful treasure trove of screen shots going to play well when I meet her a$$ at the lawyer’s office in a few weeks.

    Cazuri de genul acesta se vor repeta cu siguranta si aceasta incercare de a demonstra o infidelitate sau de a urmari pe cineva reprezinta o incalcare a drepturilor omului deoarece nimeni nu are dreptul de a ne urmari locatia. Probabil pentru multi romani problema este nesemnificativa, exact precum cea privind logarea locatiilor din iOS, insa pentru Apple s-ar putea isca un scandal international de indata ce marile publicatii dau de urma acestei povesti. Eu unul ma astept ca in saptamanile urmatoare sa apara diverse alte povesti de acest gen urmate de articole anti Find My Friends in marile publicatii ale lumii.

 • Danu™

  Din păcate,odată cu evoluarea hardware si software a smartphone-urilor,urmărirea noastră este tot mai simpla

 • Mascka

  Abuteala..puteai face asta si cu find me, wu am avut un 3gs pe care l-am vandut unui prieten..il vad mereu unde este cu aplicatia find iphone..tot ce trebuie e sa adaugi acel cont de email.

 • Ovi

  E o aplicație opțională, instalabilă și dezinstalabilă. So, nu văd unde-i problema…

 • Onu

  Nu vrei, nu o instalezi. Nu este din fabrica.

 • maXXL

  Balari!
  In momentul in care esti urmarit iri vine mail pe contul iCloud setat pe terminalul cu pricina.

 • KFF

  Cand instalezi toate aplicatiile au un EULA , si daca il citesti scrie tot , iar daca il accepti esti direct responsabil .

  Nevasta poate sa isi dezactiveze din iOS Find my friends si gata . Dar ea a dat accept cand sotul a facut un request de find my friends .

  Oricine vrea sa iti urmareasca pozitie , trebuie sa fi tu cel care accepta/aproba asta .

 • CalinC

  tare faza cu povestea tipului…acum nu stiu daca e sau nu adevarata,conteaza prea putin,dar ma intreb daca el e sau nu fidel…:)))…m-as mira,dar asa cum spuneti devenim prada tehnologiei…o fi bine o fi rau?…depinde de situatie…:))))

 • Iulian

  Nu este adevărat. În primul rând nimeni nu te poate urmări fara acceptul tau. Iar în al doilea îți poți ascunde locatia. 😉

 • djcata

  voi nu ati inteles ca tipul a instalat aplicatia fara stirea sotiei deci nu ea a dat accept

 • Andrei Tudose

  Da, dar daca e telefonul cumparat de el, prin urmare pe numele lui el nu trebuie sa ceara acordul nimanui pentru a instala ceva pe el. Prin urmare nu il poate gasi nimeni vinovat de ceva. Insa ceea ce a facut, desi nu e ilegal, e imoral. Oricum e o dovada buna pe care o poate folosi la divort, mai ales ca sa nu ramana fara jumatate din ce are