Newsstand aduce abonamente pentru revistele din App Store

    In iOS 5 Apple a implementat o aplicatie numita Newsstand in care listeaza publicatiile digitale care sunt disponibile cu abonament in App Store. Practic Apple ne aduce posibilitatea de a ne abona la revistele/ziarele preferate direct de pe propriul iDevice folosind aplicatia newsstand iar in ea vom avea listate toate abonamentele preluate de catre noi. In cursul zilei de astazi Apple a lansat si sectiunea din App Store in care gasim revistele care sunt disponibile cu abonament iar pentru inceput 120 de publicatii s-au inscris in App Store-ul companiei din Cupertino.

    Reviste romanesti nu am gasit deocamdata si nici nu cred ca vor fi in viitorul apropiat asa ca pentru inceput puteti alege cateva dintre cele mai prestigioase publicatii din strainatate. De indata ce va abonati la o publicatie digitala veti avea posibilitatea de a seta ca viitoarele numere ale publicatiei sa fie automat descarcate in newsstand atunci cand sunteti conectati la o retea Wi-Fi. Nu toate publicatiile din App Store vor fi pentru inceput compatibile cu Newsstand insa de indata ce toti publisherii isi vor actualiza aplicatiile si le vor face compatibile cu newsstand, toate revistele/ziarele la care sunteti abonati vor fi listate acolo automat.

4 COMENTARII

  1. Da e ceva ok dar cam piperate preturile pt abonamente. Astept sa apara ceva din Romania si dupaia ma mai gandesc daca o sa imi fac un abonament sau ceva.

  2. @attilar1 gazeta vezi pe App Store ( contracost parca ) doar gandul.info e gratis

    Foarte putine reviste disponibile in Newsstand, nici macar Mac World nu e 🙁