iOS 5 si eroarea 3200, iata o posibila rezolvare

iTunes Logo

    iOS 5-ul lansat in aceasta seara pentru utilizatori pare a genera probleme in timpul procesului de restore afisand eroarea 3200. Din pacate problema este veche, chiar din timpul versiunilor beta ale iOS insa pentru ea exista o posibila rezolvare care se aplica atat pentru cei care au Windows cat si pentru cei care au Mac OS X instalat. Nu va garantez ca procedura merge, o testati pe propria raspundere.

  1. Deschideti fisierul C:\Documents and Settings\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates(fisier ascuns in Windows) si cautati corespondentul sau pe Mac.
  2. Mutati toate fisierele de acolo in alt folder apoi introduceti terminalul in DFU Mode si incercati sa faceti restore din nou.

     Cam atat, sper sa funcitoneze.

   Pentru a introduce un iPhone in DFU Mode urmati pasii de mai jos :

  • tineti apast butonul power 3 secunde;
  • fara a da drumul butonului power apasati si pe butonul Home 10 secunde;
  • dupa ce trec cele 10 secunde dati drumul butonului Power si telefonul ar trebui sa fie deja in DFU Mode. Daca, calculatorul recunoaste terminalul iar ecranul este negru atunci dispozitivul este in DFU Mode.

   Daca terminalul este in Recovery Mode, apasati simultan butoanele Home + Lock pana terminalul se inchide apoi faceti procedura de mai sus.

UPDATE: Conform lui saurik, problema tine de serverele Apple care nu fac fata cererilor deci singura solutie est sa incercati pana merge.

Articolul precedentAplicatia Cards disponibila in App Store
Articolul următorNewsstand aduce abonamente pentru revistele din App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.