Grand Theft Auto 3 disponibil pe iDevice-uri in aceasta toamna

    Compania RockStar Games a anuntat astazi ca in aceasta toamna va lansa pe platforma iOS jocul Grand Theft Auto III. Jocul Grand Theft Auto III sarbatoreste 10 ani de existenta si compania americana a decis ca a venit timpul sa il porteze pe cea mai populara platforma mobila din lume. Posesorii de iPhone 4S si iPad 2 vor fi singurii care vor putea juca Grand Theft Auto III si totul multumita noilor procesoare grafice implementate de catre Apple in dispozitivele sale, procesoare grafice care ofera performante cu de pana la 9 ori mai bune decat iPhone 4/iPad.

10 years ago, this month, the revolutionary open-world epic Grand Theft Auto III was released to the world – a game that set players loose as a small-time criminal at the bottom of the food chain in Liberty City, a sprawling metropolis where anything can happen – and probably will. To commemorate the game’s 10th anniversary, we’re proud to announce that Grand Theft Auto III will be coming to select new generation iOS and Android devices later this fall.

    In Grand Theft Auto III vom avea ocazia de a experimenta gameplay-ul “exploziv” cu care Rockstar Games ne-a obisnuit in versiunile pentru desktop/console a jocurilor sale insa desigur ca totul va fi redus ca si dimensiune pentru paltformele mobile. Deocamdata despre lansare stim doar ca va avea loc in toamna acestui an si sper sa apara cat mai repede in App Store deoarece eu unul il astept cu nerabdare.

19 COMENTARII

  1. Ma gandesc ca exclusivitatea GTA-ului pt i4S si iPad 2 va fi doar la inceput(ceva in plus sa-i determine pe oameni sa cumpere i4S maybe…) dupa un timp o sa-l porteze si pe celelalte iDevice-uri. Nu prea are vreun sens sa spuna ca nu poate merge pe celelalte aparate din moment ce Prince of Persia Warrior Within a fost portat cu “succes” pe iPhone/iPad/iPod Touch versiuni vechi cat si noi.Sa fim seriosi, GTA 3 a aparut in 2002 totusi.

  2. Meh..Jocul va merge si pe multe sisteme android dupa cum afirma anuntul celor de la R* si faza cu Iphone 4s only cred ca e doar o strategie de marketing ca sa se vanda 4s-urile. Eu sunt sigur ca va rula fara probleme si pe Iphone 4.

  3. Daca ar merge bine pe iphone4/ipad1 inseamna ca s-ar vedea banal pe iphone4s/ipad2 iar scopul e sa aibe o grafica buna .

    Nu cred ca vor face 2 versiuni , una pentru A4 alta pentru A5 .

  4. si la harry poter lego….prima data era doar pt 3gs si 4, apoi la al doilea update l-au facut compatibil si cu restu idevice-urilor

  5. Decizia lor de al face doar pentru A5 e corecta pentru ca jocul va avea cerinte.
    Uite terminalele android suportate [care au un hardware puternic]: Android Phones: Droid X2, HTC Evo 2, LG Optimus 2X, Motorola Atrix, Samsung Galaxy S2.

  6. poti sa visezi tu la GTA 4 pe iPad, mult si bine, GTA 4, abea imi merge mie bine pe iMac(mid2011), GTA 3 a aparut in 2001, pe PS2, si in 2002 pe PC, dupa 10 ani apare pe iDevice, despre GTA 4, putem spune ca va aparea, daca va aparea ceva in gen peste vreo 5 ani, sau chiar mai mult, avand in vedere ca GTA 4 nu a fost facut asa de bine
    Ma bucur ca a aparut pe iDevice, dar pacat ca nu-l pot juca si pe iPhone, caci nu o sa-mi iau 4S, are si o denumire cam dubioasa [for ass], la 3GS-S is for Speed, la 4S-S is for ass, or what???

  7. Nu va mai agitati atat, pana apare GTA 3 pentru IOS o sa apara iPhone 5 si cei cu i3GS / I4 vor face sigur upgrade……

  8. Cica numa’ p 4s si pe iPAd 2 merge….ii clara treaba…dak gta 3 merge pe psp care ii ft vechi atunci pe iphone 4 dc nu lar putea optimiza scartzarii dreq ca sa nu mai vb de 3gs