Video: iPhone 3G vs iPhone 3GS vs iPhone 4 – test de performante

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kAcwxtmmn3I[/youtube]

     iOS 5 este prezentat ca fiind o versiune a iOS care este mai performanta decat iOS 4 si nu doar pe iPhone 4 ci si pe vechile dispozitive ale companiei din Cupertino. In c lipul video de mai sus avem o comparatie intre un iPhone 3G, un iPhone 3GS si doua iPhone 4. iPhone 3G-ul ruleaza iOS 4.2.1, 3GS-ul are jailbreak si ruleaza iOS 4.3, primul iPhone 4 ruleaza iOS 4.3.5 si al doilea iPhone 4 ruleaza iOS 5. Uitandu-va la clipul video de mai sus veti observa ca iOS 5 este mai rapid in rularea anumitor task-uri decat vechile versiuni ale iOS insa in anumite task-uri iOS 4 se descurca mai bine. Teoretic iOS 5 ar trebui sa reprezinte un upgrade pentru orice iDevice insa va veti convinge din clipul de mai sus despre cat de bine ruleaza noua versiune a sistemului de operare.

10 COMENTARII

  1. Si iPhone 4 cu iOS 4.3.5 are jailbreak, se vede iconita Cydia. Oricum, parerea mea este ca update-ul la iOS 5 se merita pe orice dispozitiv, chiar si iPad 1, care din punct de vedere subiectiv se misca mai bine odata trecut la iOS 5, cu toate ca rezultatele afisate de tine ieri arata scoruri mai bune cu versiuni mai vechi.
    Astept sa apara varianta de Redsnow si pentru Windows ca sa pot pastra baseband-ul.
    Numai bine!

  2. Jur ca nu inteleg ce vrea sa demonstreze acest test. Comparam modele diferite, cu OS diferite… unele cu mai multe sau mai putine aplicatii instalate, altele cu metode de JB diferite…

    Daca se vroia un test pentru noul iOS5 se facea fiecare model cu sistemul de operare nou si vechi, asa vedeam o diferenta, dar in felul asta vedem ce ? 4 generatii diferite, cu 4 sisteme de operare diferite, fiecare cu diferite aplicatii instalate.

    ………..???

  3. da,corect si cum spui tu,dar eu chiar observ imbunatatiri pe 3gs-ul meu,ca si viteza pe web,aplicatii..aduce un plus,dar are si momente de usoare blocari….dar astept un jb optimizat pt el si poate se mai schimba ceva intre timp

  4. P.S. Primul telefon (3G) are in jur de 12 pagini cu aplicatii sau nu, urmatorul vre`o 7, urmatorul 4, ultimul 2, foarte exact si explicit testu ….

  5. Nu am inteles nimic din testul asta , pe mine m-ar fi interesat ios5 instalat pe device-urile din imagine , nu am instalat ios5 pe 3gs deoarece as vrea sa vad niste teste mai concludente . A instalat cineva ios5 pe 3gs ? cum ai merge deviceul ?

  6. Grim- da, am instalat eu pe 3Gs. prima observatie: nu mai există lag-ul din 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5. totul se deschide cursiv. foarte frumos! nu observ diferente majore in ceea ce priveste bateria, doar am senzatia ca atunci cand folosesc wifi se cara ceva mai repede ca in 4x. safari nu-i mai rapid, sau asta e senzatia mea, icloud si sincronizarea cu itunes prin wifi funct impecabil. am probat si imessage cu cineva de pe twitter si totul a decurs f bine.