Apple pregateste lansarea unor noi modele ale MacBook Pro

    Actuala serie MacBook Pro a fost lansata la inceputul anului 2011 cu doar putin peste o luna inaintea lansarii noii serii iMac insa Apple deja pregateste lansarea unor noi modele. In vara noi modele MacBook Air si Mac Mini au fost lansate de catre Apple, compania implementand noile procesoare Sandy Bridge v2 ale Intel, procesoare care din pacate nu au ajuns si in MacBook Pro. Ei bine acum compania doreste sa rezolve aceasta problema si se pare ca are deja pregatite noi modele MacBook Pro care vor aduce noile procesoare Sandy Bridge plus tehnologia Bluetooth 4.0.

    Aparent stocurile pentru MacBook pro incep sa se termine si in sistemul intern de inventariere al produselor Apple a adaugat deja noile modele MacBook Pro. Cunoscute sub numele de cod K9IA(MB Pro 13 inch), K91A(MB Pro 15 inch) si K92A(MB Pro 17 inch), noile modele MacBook Pro ar trebui sa fie oficial lansate in viitorul apropiat. Ele vor aduce doar schimbari minore in ceea ce priveste componentele interne iar pe partea de design totul va ramane neschimbat avand in vedere ca nu exista motive pentru a modifica un design care este indragit de milioane de utilizatori.

6 COMENTARII

  1. Gresesti in totalitate. MacBook-urile Pro au fost primele care au primi procesoare Sandy Bridge. Acum vor sa puna procesoare cu frecventa mai mare cred.

  2. Salut! Vreau sa imi cumapar un mac pro 13 si am ezitat, pt ca astept o noua versiune. Imi puteti spune sigur daca vor scoate ceva nou in urm 6 luni, sau doar este o parere care o aveti….am intrebat la un distribuitor apple si mi sa spus ca nu stie nimic despre asta. Multumesc

  3. Cand am timp, da. Nimeni nu stie sigur ca vor scoate in 6 luni o noua versiune, e doar un zvon. Nu stiu daca vor pune quad.
    Resellerii din Romania afla despre lansari exact cum aflam si noi, cand apar. Ei nu primesc informatii in avans.