Video: iPhone 4S vs iPhone 4 – test de viteza

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e1zLg4itgZA[/youtube]

    Astazi foarte multi utilizatori din lumea intreaga au reusit sa puna mana pe terminale iPhone 4S ale companiei Apple si desigur ca au aparut primele teste care demonstreaza cat de rapid este noul terminal al companiei din Cupertino. Clipul de mai sus prezinta teste care acopera toate task-urile ce pot fi indeplinite utilizand un terminal iPhone iar dupa cum vedeti deja, iPhone 4S este mult mai rapid decat batranul iPhone 4. Poate la o prima vedere diferenta pare nesemnificativa insa ganditi-va ca pana la iOS 6 Apple va implementa si mai multe functi iar diferentele de performanta dintre cele 2 terminale vor creste.

    Desigur ca ambele dispozitive au iOS 5 instalat.

16 COMENTARII

  1. Nu este chiar foarte ,, fast” . In browser se observa o dif.mai mare. In rest in afara de camera care este net superioara nu merita cumparat I4s.
    PS. Ptr cei cu i4 nu insa ceilalti categoric.

  2. Daca ai 3Gs merita banutii:),tinand cont ce are sub capota,dar daca ai ip4 normal ca nu prea merita,acuma fiecare cu parerea lui:);)

  3. I4S este, vorba piesei, “cu trei secunde mai destept”. Era nevoie de o diferenta mai mare pentru a simti o necesitate de schimbare.

  4. eu nu as face cumpara iphone 4s care este indentic ca iphone 4 si 2 secunde mai rapid , iar chestia cu siri in romania nu vad cine ar folosi , doar camera ar fi un + fata de iphone 4 , eu astept iphone 5