AppsCenter deschide aplicatiile favorite direct din Notifications Center

    AppsCenter este un nou widget pentru Notifications Center-ul din iOS 5 care permite utilizatorilor sa deschida aplicatiile favorite direct din centrul de notificari implementat de catre Apple. In imaginea de mai sus avem o scurta demonstratie a modului in care este implementat noul widget si puteti observa ca el va ajuta sa adaugati in Notifications Center aplicatiile favorite pentru o mult mai usoara deschidere. Tweak-ul permite utilizatorilor sa seteze aplicatiile care vor fi disponbiile in Notifications Center, numarul acestora, numarul aplicatiilor afisate in pagina plus multe altele. Putem selecta doar anumite aplicatii care sa fie afisate sau putem selecta afisarea tuturor aplicatiilor si putem alege ca iconitele sa fie prezentate pe diverse categorii.

AppsCenter is the first plugin that gives you the ability to access all the apps you want right from the Notification Center. You have tons of Settings that allows you to organize your apps or slightly customize the appearance of the widget. For example, you can toggle labels for icons and the scroll indicator, or sort apps by name or category. You can also decide to put all your apps inside the widget, by enabling the correspondent option from Settings. Otherwise, you can choose an unlimited number of apps from the one you have installed. You need to enable the widget from Settings > Notifications before seeing it in the Notification Center.

    AppsCenter are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS iar de acolo puteti seta modul in care doriti sa fie afisat eaplicatiile in Notifications Center. AppsCenter este disponibil pentru 1.99$ in Cydia in repo-ul BigBoss.

Articolul precedentVideo: Iata ce se intampla cand Siri vorbeste cu Siri
Articolul următoriPhone 4S disponibil doar cu rezervare in anumite magazine
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.