Prima Pagina Apple iPhone 4S disponibil doar cu rezervare in anumite magazine

iPhone 4S disponibil doar cu rezervare in anumite magazine

    Desi in prima zi de disponibilitate a iPhone 4S in magazinele Apple au fost indeajuns de multe terminale pentru toti cei interesati, iata ca incepand de astazi Apple vinde terminalele doar celor care isi fac in prealabil o rezervare in magazinele companiei. Rezervarile se fac de pe o zi pe alta, adica terminalul poate fi achizitionat abia in ziua urmatoare rezervarii si daca utilizatorul nu ajunge la magazin atunci rezervarea sa este automat anulata si terminalul este vandut urmatoarei persoane care asteapta la rand cu o rezervare.

     Acest sistem a fost conceput de catre Apple din cauza stocurilor pentru iPhone 4S care au inceput sa “dispara” din magazine din cauza cererii foarte mari si nici nu este de mirare avand in vedere ca 4 milioane de dispozitive au fost vandute pana in prezent.

 • attilar1

  BTW ai reusit sa achizitionezi i4s?

 • cosmin

  cate magazine apple exista in paris? vreau ca sambata sa achizitionez un iphone 4s din paris,prin o ruda,si intreb cate magazine sunt sa vad unde pot rezerva unul,vad ca deja sunt indisponibile:( oare pana sambata vor reface stocul?! :(… zaone,daca esti in masura,te rog, un raspuns! ms

 • @attilar1: Inca nu.
  @cosmin: Doua parca. KFF stie mai bine.

 • cosmin

  crezi ca pana sambata vor reface stocul?:( cat ma indispune asta ,deja facusem planul,cand sa plece,sa’l trimita …. si ai dreptate,2 magazine sunt ,din cate am citit pe net!