Video: iPhone 4S vs Samsung Galaxy S II – drop test

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw[/youtube]

    Vineri va prezentam primul drop test facut pentru noul iPhone 4S si atunci vedeati cat de usor se poate crapa sticla ecranului unui iPhone dar multi dintre voi stiau deja acest lucru. Acel test a fost facut doar pentru putina publicitate, motiv care a stat mai mult ca sigur si la baza clipului de mai sus. Avem acolo doua terminale, un iPhone 4S si un Samsung Galaxy S II, ambele sunt aruncate de 3 ori de la distante mai mici de doi metri si doar unul se crapa de tot. Da, iPhone-ul se alege cu un ecran crapat complet dar si cu o carcasa din spate partial crapata.

     iPhone 4/4S sunt cele mai fragile terminale construite vreodata de catre compania Apple si asta se vede insa Galaxy S II-ul este numai bun pentru batut cateva cuie.

Thanks to Dan.

Articolul precedentiPhone 5 – iata de ce nu a fost lansat anul acesta
Articolul următorVideo: Primul gameplay trailer pentru GTA III
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.