Prima Pagina Apple Informatii despre o noua serie MacBook Pro disponibile pe site-ul Apple

Informatii despre o noua serie MacBook Pro disponibile pe site-ul Apple

   La inceputul saptamanii trecute v-am spus ca Apple pregateste lansarea unei noi serii MacBook Pro care va aduce cateva modele noi ale procesoarelor companiei Intel insa nimic mai mult. Daca pana recent nu existau informatii care sa sustina zvonul, ei bine iata ca pe site-ul Apple exista cateva indicii care dau de inteles ca in luna noiembrie Apple va lansa o noua serie MacBook Pro. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca pe site-ul Apple sunt listate doua modele de memorii RAM pentru MacBook Pro care sunt listate ca fiind disponibile abia din luna noiembrie.

    Acele doua modele de memorii nu au o pagina activa pe site-ul companiei Apple si se presupune ca ele fac parte din noile MacBook Pro care, conform site-ului Apple, ar trebui sa fie disponibile undeva in cursul lunii viitoare. Dupa cum v-am spus deja, se stie ca noua serie MacBook Pro va aduce procesoare noi, va aduce Bluetooth 4.0 insa nimic mai mult. Teoretic lansarea noilor modele este deocamdata doar in stadiul de zvon asa ca luati-l ca atare deoarece este posibil ca luna viitoare Apple sa nu lanseze absolut nimic.

 • Tigris Regalis

  Fiind acum probleme cu fabrica producătoare de carcase Unibody din China, este posibil ca această lansare să fie amânată.

 • Nu se stie, are Apple backups.

 • Emil

  Zaone, e un model de Macbook dedicat lui Steve Jobs, nu are nici o legatura cu memoria ram, Memory Model se refera in memoria lui Steve Jobs. Va avea in plus de asta si autograful lui gravat pe carcasa.

 • Poftim? Asta unde ai mai citit-o?

 • Emil

  Zaone. Surse sigure… Memory Model e in memoria lu SJ. Va avea semnatura lui – Lase Engraved pe carcasa.

 • Ok, m-am lamurit.