Video: Un montaj video foarte interesant facut utilizand camera unui iPhone 4S

[vimeo]http://www.vimeo.com/30578363[/vimeo]

    Daca aceasta comparatie intre iPhone 4S si un DSLR nu v-a convins in legatura cu, calitatea camerei disponibile in noul terminal al companiei din Cupertino, atunci poate clipul video de mai sus o va face. Acolo avem un montaj facuta folosind mai multe clipuri video inregistrate utilizand camera noului iPhone 4S dezvoltat de catre compania din Cupertino si desi nu vorbim despre calitate exceptionala, camera filmeaza mai bine decat cele implementate in alte smartphone-uri de pe piata. Nu va asteptati ca iPhone 4S sa faca miracole, asteptati-va sa fie mai bun decat iPhone 4.

Got an iPhone 4S yesterday and got up this morning to go for a surf. No surf, so thought I’d shoot some stuff to see what the new camera is like on the 4S. Got home, looked at the footage, and couldn’t believe it came out of a phone. Was so excited so thought I’d quickly cut a vid to share the goodness.

It’s actually amazing. The automatic stabilisation seems to work wonders, and gets rid of most the jello. Depth of field is flipping awesome. Colours are really good straight out the camera, but I did give this footage a slight grade.

12 COMENTARII

  1. Toma tu macar ai i4? Daca da… Nu cred ca ai filmat niciodata cu el sau daca totusi l-ai folosit, poate ca erai prea incantat k ai iphone si ti s-a parut extraordinar, dar crede-ne i4s are o camera cu mult peste cea de pe i4

  2. Da, cristi. Am iphone 4 de cand a aparut in Romania, anul trecut si am folosit camera. Eu am spus ca in video-ul postat de mine nu se observa diferenta foarte mare.

  3. Nici daca iei star wars 4,5,6 in 1080P la 30 + GB nu ai claritatea aia. Care o fi difereta, acum nu stiu. Important e ca se vede exceptional pentru un aparat de 130 de grame.

  4. se vede bine dar de unde comparatia cu un dslr nu stiu =))
    DSLR = facut poze
    filmat = camere video HD
    iphone 4/4s/telefoane mobile = sa faci o poza cat mai ok / sa filmezi rapid cand nu ai pe cele 2 la tine.

    + ca comparatia e complet gresita la filmat video intre un iphone si un dslr….de ce nu s-a facut intre ultima camera de filmat la sony , iar cu dslr sa se bata in niste poze facute profi 🙂

    hai sa comparam un macro facut cu un 70-300 1:2 si unu cu iphone-ul sa vedem ce iese 🙂