Prima Pagina Android Steve Ballmer critica Android OS, lauda iPhone-ul

Steve Ballmer critica Android OS, lauda iPhone-ul

    Steve Ballmer, energicul CEO al Microsoft, a declarat intr-un interviu recent ca in momentul de fata consumatorii ar trebui sa aleaga intre un iPhone si un terminal echipat cu sistemul de operare Windows Phone 7, lasand Android-ul la o parte. El spune ca Android OS este un sistem complicat care este greu de utilizat insa Windows Phone 7 si iOS sunt sisteme de operare simple de inteles si intuitive. Presedintele celor de la Microsoft spune ca Apple este un competitor puternic dar diferit de Microsoft si Google iar afirmatiile sunt surprinzatoare pentru cel care acum cateva luni critica Apple si iOS-ul.

You don’t need to be a computer scientist to use a Windows phone and you do to use and Android phone…It is hard for me to be excited about the Android phones. 

Apple is a good competitor, but a different one.

Both [an iPhone and a Windows phone] are going to feel very good in your hand and both going to look very beautiful physically…. but when you grab a Windows phone and use it… your information is front and centre… and you don’t have to scroll through seas of icons and blah blah blah.

    Venind de la CEO-ul Microsoft cuvintele sunt interesante dar nu surprinzatoare, mai ales ca Google si Microsoft nu au relatii chiar atat de stranse de cand Windows Phone 7 a fost lansat pe piata. Steve Ballmer este CEO al Microsoft de cativa ani buni insa in ultima vreme a fost supus unui val de critici in legatura cu modul in care conduce compania, unii angajati cerandu-i chiar sa isi dea demisia de functia de CEO.

 • Ciprian C

  Pai WM7 nu concureaza cu iOS, era firesc sa buseasca Androidul, chiar nu e nicio surpriza…

 • Tuzgureanu

  Cine mai asculta de acest imbecil? Cand se lansa primul iPhone, el radea cu gura pana la urechi intuind ca nu va avea succes, telefoanele lor, Motorola fiind net superioare.

 • Biggest idiot ever! Asta e omul care a ras de iphone, de ipod si nu intelegea rostul tabletei pe piata cand deja exista laptopuri foarte puternice. Ma mir cum de nu l-au dat afara inca. Deci daca asta zice ca Android e naspa, e clar ca in cativa ani Android va face legea. 🙂

 • Mihai

  @filphoto android chiar e naspa. Sunt putine telefoane si tablete care merita sa il ruleze. Windows Phone in schimb imi place si nu apare pe orice chinezarie si jaf facut pe vas fara acordul lui microsoft

 • djcata

  @filphoto si care e ma rog rostul tabletei ??

 • marius

  Omul incerca sa scoata Windows Phone in evidenta. Si chiar cu iOS concureaza – numai ca atacul a fost mai subtil – navigatul printr-o mare de icoane se refera desigur la iOS, pt ca la Android aplicatiile sunt in aplication drawer nu in home screen.
  Apoi ca market share iOS cu 20% e mai aproape de Windows Phone decat Android cu 50%.
  Atacul la Android era doar un exercitiu de imagine, ca sa poata trece la ce il interesa.
  Apoi omul e de la Microsoft, care are ca rival Apple la sisteme de operare si nu Google.

 • Onyx

  Mie tot timpul, omul asta mi s-a parut un necioplit si-un badaran. Nu stiu de ce, felul cum vorbeste, sau “limbajul de lemn”,oricum nu are nimic sa te atraga, nu are magia aia aparte a unui discurs de preshedinte. Cand vorbeste vrea sa dea importanta cuvintelor rostite, dar zici ca-i un tractorist cu 4 clase, pusa sa tina un speech solemn de 1 Decembrie … Strict parerea mea. Bafta !!