Steve Ballmer critica Android OS, lauda iPhone-ul

    Steve Ballmer, energicul CEO al Microsoft, a declarat intr-un interviu recent ca in momentul de fata consumatorii ar trebui sa aleaga intre un iPhone si un terminal echipat cu sistemul de operare Windows Phone 7, lasand Android-ul la o parte. El spune ca Android OS este un sistem complicat care este greu de utilizat insa Windows Phone 7 si iOS sunt sisteme de operare simple de inteles si intuitive. Presedintele celor de la Microsoft spune ca Apple este un competitor puternic dar diferit de Microsoft si Google iar afirmatiile sunt surprinzatoare pentru cel care acum cateva luni critica Apple si iOS-ul.

You don’t need to be a computer scientist to use a Windows phone and you do to use and Android phone…It is hard for me to be excited about the Android phones. 

Apple is a good competitor, but a different one.

Both [an iPhone and a Windows phone] are going to feel very good in your hand and both going to look very beautiful physically…. but when you grab a Windows phone and use it… your information is front and centre… and you don’t have to scroll through seas of icons and blah blah blah.

    Venind de la CEO-ul Microsoft cuvintele sunt interesante dar nu surprinzatoare, mai ales ca Google si Microsoft nu au relatii chiar atat de stranse de cand Windows Phone 7 a fost lansat pe piata. Steve Ballmer este CEO al Microsoft de cativa ani buni insa in ultima vreme a fost supus unui val de critici in legatura cu modul in care conduce compania, unii angajati cerandu-i chiar sa isi dea demisia de functia de CEO.