Iata originea numelui companiei Apple

    Probabil unii dintre voi nu stiu inca de ce in anii ’70 co-fondatorii companiei Apple au ales aceasta denumire pentru  entitatea ale carei produse le folosim astazi. Pentru biografia scrisa de Walter Isaacson, Steve Jobs a declarat ca denumirea Apple i s-a parut potrivita dupa o vizita la o ferma de mere si el a considerat ca Apple este un nume distractiv, plin de spirit si care nu va intimida pe cineva. Atunci el era intr-una dintre dietele sale bazate doar pe fructe si iata asa a fost aleasa denumirea companiei dupa un simplu fruct.

On the naming of Apple, he said he was “on one of my fruitarian diets.” He said he had just come back from an apple farm, and thought the name sounded “fun, spirited and not intimidating.”

     Daca si-ar fi inchipuit atunci cat de departe ar fi ajuns astazi, probabil ca ar fi ales alt nume dar acum parca totul pare atat de potrivit. In biografia autorizata despre Steve Jobs vom afla mai multe lucruri interesante in legatura cu, compania Apple insa pentru a o achizitiona trebuie sa scoateti din buzunar minim 17$ doar pe carte.