Prima Pagina Apple Iata cum poti salva atasamente video primite in email-uri

Iata cum poti salva atasamente video primite in email-uri

   Una dintre problemele enervante ale iOS-ului este imposibilitatea de a salva orice fel de atasamente in iDevice-urile noastre. In vechile versiuni ale iOS nu puteam salva nici macar clipuri video facute folosind un iDevice insa incepand cu iOS 5 Apple a implementat in sfarsit aceasta functie. Daca primiti pe email un clip video in format .mov il puteti salva in iDevice-ul vostru prin simpla apasare indelungata pe iconita atasamentului pana va apare optiunea Save Video deasupra ei. Apasand Save Video veti salva clipul in aplicatia Camera Roll din iOS iar de acolo il puteti viziona ori de cate ori doriti si il puteti transfera in calculator.

   Pentru a vedea documente in format .doc sau alt gen de atasamente pe care iOS-ul nu le deschide in mod normal, va trebui sa instalati aplicatii specifice din App Store.

 • gxg

  Atomic Browser ( si alte browsere de altfel) pot salva orice tip de fisier in cadrul aplicatiei sau chiar in Dropbox.

 • Mihai

  Attachment saver pentru mail si safari download manager pentru internet, ambele din Cydia, disponibile de ani deja. Poti salva orice de pe net, muzica, video, etc. Cu Ifile poti sa le adaugi la camera roll sau itunes, daca ai Gremlin. Simplu.

 • Bine dar nu toata lumea are jailbreak.

 • @Mihai: +1

 • Sa terminam cu insultele.

 • gxg

  @Zaone :Poti sa-mi indici te rog care dintre cuvintele mele poate fi inteles ca o insulta ? Faptul ca am amendat afirmatiile extrem de superficiale ale lui Mihai nu considera in nici un caz o insulta iar scoaterea comentariului o consider un abuz ! Poti sa o faci dar in nici un caz nu-ti face cinste!

 • Nici tie sa jignesti oameni nu-ti face cinste. Purtati-va civilizat, nu fiti romani. Stiu ca-i usor sa-ti bati joc de cineva, stiu ca toata lumea cauta cearta, dar eu unul un vreau sa fac pe arbitrul in certurile altora. Fiecare are propriile motive pentru care face sau nu jailbreak, respectati-le chiar daca nu le intelegeti.

 • gxg

  Sunt compet de acord ca nu face nimanui cinste sa jigneasca numai ca nu se aplica .Te rog reciteste postarea mea . Nu am comentat dreptul cuiva de a-si face sau nu jb. ci tocmai etichetarea de catre respectivul a celor care nu fac jb.
  In fine , pierdem timpul.

 • Anonim

  Nu va mai CERTATI ATATA!!!!!!!!!!!!!! In loc sa va intrebati:DAR…OMUL ALA CARE L-AM JIGNIT SE SIMTE BINE?

  VA-TI INTREBAT VREODATA?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DACA NU SCRIETI NU CU LITERE MARI, DACA DA, SCRIETI DA CU LITERE MARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASTEPT SA VAD DACA VA INCUMETATI SA RECUNOASTETI CA POATE ATI GRESIT IN SCRIS CA SA STIU SI SA DAU UN SFAT BUN

  @zaone:TE ROG SA NU STERGI ACEST POST, CA E PENTRU CA SA SE GANDEASCA INCA O DATA LA CE SCRIU SI SA ISI CEARA SCUZE LA TOATA LUMEA PE CA A JIGNIT PERSOANA RESPECTIVA DIN CE AU SCRIS EI!!!!!!! NUSA ICEAPA CU INSULTE PE UN BLOG PUBLIC CA NISTE COPIII( MA SCUZI II FAC ASA) DAR N-AM DREPTATE? NU TE-AI CHINUIT TU SA II FACI SA NU SE MAI CERTE???? ACUM CHIAR AJUNGE!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU MAI SUPORT SA VAD CERTURI PE ACEST BLOG(SI NICI INSULTE)!!!