Steve Jobs a descoperit secretul fabricarii unui televizor conectat la iDevice-uri

    De ani de zile se tot zvoneste ca Apple va lansa un televizor si iata ca inainte de moartea sa Steve Jobs pare sa fi “deslusit” secretul construirii unui asemenea produs. Informatiile vin desigur din biografia autorizata scrisa de Walter Isaacson unde Steve Jobs declara ca si-a dat seama cum trebuie sa construiasca un HDTV care sa aiba succes pe piata. Jobs se gandea sa faca un HDTV simplu si elegant care ar avea o interfata intuitiva si care desigur ca ar fi conectat la toate iDevice/Mac-urile unui utilizator de unde ar putea prelua chiar si continut.

“He very much wanted to do for television sets what he had done for computers, music players, and phones: make them simple and elegant,” Isaacson wrote. Isaacson continued: “‘I’d like to create an integrated television set that is completely easy to use,’ he told me. ‘It would be seamlessly synced with all of your devices and with iCloud.’ No longer would users have to fiddle with complex remotes for DVD players and cable channels. ‘It will have the simplest user interface you could imagine. I finally cracked it.’”

    Dupa cum prezinta el televizorul, vorbim despre un produs care s-ar putea conecta la iTunes, ar putea fi controlat cu un iDevice de pe care ar putea rula chiar si continut multumedia. Sincer sa fiu nu stiu cat succes ar avea Apple cu un asemenea televizor avand in vedere ca exista atat de multe branduri pe piata. Daca ar lansa un produs cu adevarat nou si inovator care ar avea o interfata foarte simpla si eleganta si care ar functiona in orice casa, nu doar cu iDevice-uri dar ar fi si ieftin atunci cred ca ar putea avea un succes mare pe piata globala.

    Este posibil ca iCloud sa joace un rol foarte important in construirea unui asemenea televizor insa mai multe vom vedea desigur in viitor.