Video: Conceptul unui iOS care ar instala singur update-urile pentru aplicatii

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8uEaFY70uQI[/youtube]

    Conceptul de mai sus pare a fi conceput pentru iOS 6 insa acest sistem ar putea fi foarte usor implementat in actualul iOS 5 de catre Apple. Conceptul ne prezinta o idee foarte interesanta care ar permite iDevice-urilor noastre sa afiseze notificari privind update-urile disponibile pentru aplicatii iar instalarea acestor update-uri sa se faca printr-o simpla apasare de buton. In mod normal pentru a vedea daca exista update-uri pentru o aplicatie trebuie sa deschidem aplicatia App Store insa conceputl de mai sus prezinta un iOS 5 care ar afisa automat update-urile pentru aplicatii fara ca noi sa facem ceva.

     Ideae in sine mi se pare extrem de interesanta si de utila pentru cei care nu deschid zilnic aplicatia App Store din iOS. Prin acest sistem mult mai multi utilizatori ar putea afla despre update-uri existente pentru aplicatiile instalate in propriile terminale si cred ca Apple ar trebui sa implementeze asa ceva in iOS.

5 COMENTARII

  1. Concept ? ce e asa de greu sa faci AppStore sa verifice daca sunt update-uri pt aplicatiile instalate? Android face asta de mult timp. Poate fi chiar setat sa faca autoupdate .

  2. O sa-mi raspund tot eu. Ar fi o aplicatie care ar rula in plus, in background, afectand stabilitatea si performanta iOS.
    Freaking controll !!!

  3. AppStore-ul oricum se actualzeaza singur pe telefon si apar badge-uri in functie de numarul lor, un autoupdate nu ar fi deloc greu de implementat. Ideea este buna, dar de multe ori ma intereseaza ce aduce nou ultima versiune si daca iphone-ul face update in standby si eu nu vad ? Trebuie sa o caut in appstore aplicatia updatata, sa dau detalii si sa caut noutatile acesteia si mi se pare timp pierdut.
    Trebuie gandita ceva mai bine o astfel de optiune.