Prima Pagina Apple Video: iBooks functionand pe iOS 5 jailbroken

Video: iBooks functionand pe iOS 5 jailbroken

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=71Rqy-FgPRc[/youtube]

    Daca aveti iOS 5 instalat atunci probabil stiti ca aplicatia iBooks nu functioneaza deocamdata pe dispozitivul vostru din cauza modului in care a fost construita solutia de jailbreak pentru noua versiune a sistemului de operare lansat de catre Apple. Desi Dev Team a promis ca va rezolva problema, iH8sn0w le-a luat-o inainte demonstrand ca iBooks poate functiona pe iOS 5 jailbroken fara nicio problema insa din pacate el spune ca nu va lansa un patch care va repara problema. El sustine ca metoda gasita de catre el nu fnuctioneaza 100% corect si ca nu ar trebui sa ne asteptam ca rezolvarea sa apara de la el.

Managed to fix iBooks when being jailbroken and running iOS 5.  The issue was dealing with how redsn0w/sn0wbreeze did sandbox patches in the kernel. For those that don’t know, sandbox is a security measure that is used to ensure applications such as Safari don’t have access to personal information or system files. This isn’t a stable fix. So I wouldn’t expect a fix from me.

    De la Dev Team nu stim nimic deocamdata, ei au lansat o noua versiune a redsn0w saptamana trecuta insa nu au rezolvat aceasta problema deci probabil trebuie sa asteptam cateva zile/saptamani pana cand MuscleNerd va reusi sa implementeze un patch intr-o versiune functionala redsn0w.

 • spazzman

  eu pe ipad 2 am iOS 5 fara jailbreak , si tot nu merge aplicatia

 • SGOrtan

  Mai este o problema ….. La wallpaper in setari nu se afiseaza pozele originale din software …. Apare totul negru …. !

 • CalinC

  pe 3gs nu am intimpinat nici o problema cu safari,cydia au ibooks….

 • aliennuteteme

  incet, incet jb-ul moare… au ramas numai rebuturile… cei buni si-au gasit de lucru pe la facebook sau apple…

 • Pingback: Tutorial: Iata cum poti face iBooks sa functioneze pe iOS 5()

 • manu

  salu am descoperit o cale de a face ibooks sa functioneza –> cel putin mie imi merge in cydia trebuie sa aveti sourceul de la xselliza : repo.xsellize.com (daca nu ma insel) si cautati iBooks fix for iOS 5. mie mi-a mers