Video: iBooks functionand pe iOS 5 jailbroken

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=71Rqy-FgPRc[/youtube]

    Daca aveti iOS 5 instalat atunci probabil stiti ca aplicatia iBooks nu functioneaza deocamdata pe dispozitivul vostru din cauza modului in care a fost construita solutia de jailbreak pentru noua versiune a sistemului de operare lansat de catre Apple. Desi Dev Team a promis ca va rezolva problema, iH8sn0w le-a luat-o inainte demonstrand ca iBooks poate functiona pe iOS 5 jailbroken fara nicio problema insa din pacate el spune ca nu va lansa un patch care va repara problema. El sustine ca metoda gasita de catre el nu fnuctioneaza 100% corect si ca nu ar trebui sa ne asteptam ca rezolvarea sa apara de la el.

Managed to fix iBooks when being jailbroken and running iOS 5.  The issue was dealing with how redsn0w/sn0wbreeze did sandbox patches in the kernel. For those that don’t know, sandbox is a security measure that is used to ensure applications such as Safari don’t have access to personal information or system files. This isn’t a stable fix. So I wouldn’t expect a fix from me.

    De la Dev Team nu stim nimic deocamdata, ei au lansat o noua versiune a redsn0w saptamana trecuta insa nu au rezolvat aceasta problema deci probabil trebuie sa asteptam cateva zile/saptamani pana cand MuscleNerd va reusi sa implementeze un patch intr-o versiune functionala redsn0w.