Video: iBooks functionand pe iOS 5 jailbroken

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=71Rqy-FgPRc[/youtube]

    Daca aveti iOS 5 instalat atunci probabil stiti ca aplicatia iBooks nu functioneaza deocamdata pe dispozitivul vostru din cauza modului in care a fost construita solutia de jailbreak pentru noua versiune a sistemului de operare lansat de catre Apple. Desi Dev Team a promis ca va rezolva problema, iH8sn0w le-a luat-o inainte demonstrand ca iBooks poate functiona pe iOS 5 jailbroken fara nicio problema insa din pacate el spune ca nu va lansa un patch care va repara problema. El sustine ca metoda gasita de catre el nu fnuctioneaza 100% corect si ca nu ar trebui sa ne asteptam ca rezolvarea sa apara de la el.

Managed to fix iBooks when being jailbroken and running iOS 5.  The issue was dealing with how redsn0w/sn0wbreeze did sandbox patches in the kernel. For those that don’t know, sandbox is a security measure that is used to ensure applications such as Safari don’t have access to personal information or system files. This isn’t a stable fix. So I wouldn’t expect a fix from me.

    De la Dev Team nu stim nimic deocamdata, ei au lansat o noua versiune a redsn0w saptamana trecuta insa nu au rezolvat aceasta problema deci probabil trebuie sa asteptam cateva zile/saptamani pana cand MuscleNerd va reusi sa implementeze un patch intr-o versiune functionala redsn0w.

Articolul precedentBiografia autorizata a lui Steve Jobs disponibila in iBookstore
Articolul următorCat de multumiti sunteti de noul Mac OS X Lion?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.