Prima Pagina Apple Apple este cel mai iubit brand in randul tinerilor americani

Apple este cel mai iubit brand in randul tinerilor americani

    Intr-un nou studiu efectuat pe peste 5000 de tineri americani, Apple a fost clasata pe locul intai in topul producatorilor de electronice. Compania a intrecut Nintendo, HTC, Motorola, etc, si a ocupat prima pozitie atat in categoriile dedicate smartphone-urilor/tabletelor cat si in categoria calculatoarelor. Apple este cel mai popular producator de produse electronice iar in topul general compania este in topul celor mai iubite branduri din SUA, aproape de companiile care fac dulciuri si produsele fast food pe care tinerii le iubesc.

    Pentru Apple rezultatele sunt excelente avand in vedere ca buzunarele parintilor sunt in general “golite” de copiii care fac tot ce le sta in putinta pentru a intra in posesia gadget nou. In general vorbim despre console portabile sau mai nou iPod Touch-uri iar cei de la Apple par a fi pe val in randul tinerilor americani.

 • Mankid40

  “Apple este cel mai iubit brand in randul tinerilor americani”- si cel mai ravnit(dorit) din romania.
  🙂

 • ball

  de ce vorbesti in numele tututor,chiar nu am ce sa ravnesc de la ei,am iphone 4,dar deabea astept sa scap de el,ce altceva as putea dori de la ei,un ipad,un laptop????No way,am un alienware care pune in fund orice alt laptop,nu vad de ce mi-as lua o porcarie de la apple la 2000$ cu placa video intel hd integrata,ce sa fac cu el?Doar internet browsing…..

 • Alin Cristian

  Da adevarat … Nici nu stiu ce cauti pe aici

 • ball

  de ce aline,apple asta e cumva o secta in care cei ce nu idolatrizeaza marul nu au ce cauta?

 • i3GS

  Bine acum nu deveniti increzuti .. asta e , nu la toata lumea le place ” Marul ” =’)