Prima Pagina Apple Apple lanseaza un nou update pentru MacBook Pro

Apple lanseaza un nou update pentru MacBook Pro

    Dupa lansarea unei noi serii a MacBook Pro in cursul zilei de ieri, Apple a lansat astazi un update pentru driverele placii grafice ale produselor sale. Prin acest update Apple incearca sa rezolve problemele care duceau la blocari sau probleme de performanta ale Mac-urilor atunci cand erau rulate jocuri sau aplicatii care foloseau placa grafica pentru procesare. Update-ul este disponibil desigur prin intermediul Software Update si tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti aplicatia din meniul Preferences si sa lasati Mac-ul sa isi faca treaba.

Apple has determined that a small number of MacBook Pro (15-inch, Mid 2010) computers may intermittently freeze or stop displaying video on the built-in display or on an external display connected to the MacBook Pro. In this situation, you may also see a restart warning message before the video is lost or the display turns black or gray. Affected computers were manufactured between April 2010 and February 2011.

    Alternativ puteti descarca noul update direct de pe site-ul Apple.

 • alexhfv

  @zaone,stiu ca nu e locul potrivit dar vreau sa te intreb: de ce drq faci reclama la mizeria aia de site care ne vinde gogosi legate de decodarea a orice idevice,indiferent de bb.. ????????

 • Nu fac reclama la nimic, nu pot controla ce reclame pune Google. Ignore them.

 • Alexhfv

  Scuze,nu mi-am dat seama..

 • sirmotto

  Normal,ca au blocari si probleme legate de performanta la placile video doar au bagat porcariile de amd-uri in loc de nvidia.

 • Arnold

  @sirmotto Te rog nu vorbi in necunostinta de cauza. Faci porcarii unele produse despre care habar n-ai. Cand vei avea MacBook si o sa iti faca probleme atunci o sa ai dreptul sa comentezi.

 • horyatm

  ba, tu esti pe langa rau, nvidia, nu zic ca sunt mai proaste, pentru ca intra-devar sunt mai bune, DAR, sunt scumpe, si nu mai colaboreaza cu Apple, pana acuma nvidia facea placa grafica din mac-uri, dar se pare ca amd colaboreaza acuma, si prin urmare, rezultatul este exatraordinar, deci nu mai vorbi atata, si mai ales cand nu ai mac