Noul televizor al Apple este testat impotriva Bose Videowave

  Zvonurile privind posibila dezvoltare a unui televizor de catre compania Apple au fost astazi confirmate indirect de catre cei de la AllThingsDigital care sustin ca noul produs este testat in momemntul de fata impotriva Bose VideoWave. Televizorul celor de la Bose are o diagonala de 46 de inch, are 6 inch grosime, 16 boxe si 3 cabluri, insa televizorul companiei Apple ar urma sa aiba doar 2 inch grosime, 16 boxe care ar oferi surround sound fara necesitatea achizitionarii unui sistem separat si aparent ar avea nevoie doar de un cablu pentru a functiona.

Whereas the VideoWave requires three cables, says Chowdhry, Apple HDTV will likely need just one. It may also be significantly thinner, though he expects it to have an equal number of built-in speakers. “Bose VideoWave HDTV is 6 inches thick and has 16 speakers,” Chowdhry writes. “Apple HDTV will be one third of that thickness and will also have 16 speakers -– these 16 built-in speakers give a complete surround sound experience, without the need for any external speakers.”

   Practic Apple doreste sa construiasca un Bose VideoWave dar mult mai bun, mai simplu, mai elegant, care sa ofere o calitate mult mai buna pentru imagini. In momentul de fata produsul celor de la Bose costa 5200$ in versiunea de 46 de inch insa Apple planuieste sa faca trei modele diferite cu preturi diferite. Desigur ca la 5200$ se vor gasi extrem de putini oameni interesati si chiar daca pretul ar fi redus la jumatate, interesul ar fi la fel de mic pentru ca vorbim despre o suma foarte mare.

   Ideile celor de la Apple implica desigur si utilizarea iTunes si iCloud insa in final pretul conteaza cel mai mult.