Prima Pagina Apple Noul televizor al Apple este testat impotriva Bose Videowave

Noul televizor al Apple este testat impotriva Bose Videowave

  Zvonurile privind posibila dezvoltare a unui televizor de catre compania Apple au fost astazi confirmate indirect de catre cei de la AllThingsDigital care sustin ca noul produs este testat in momemntul de fata impotriva Bose VideoWave. Televizorul celor de la Bose are o diagonala de 46 de inch, are 6 inch grosime, 16 boxe si 3 cabluri, insa televizorul companiei Apple ar urma sa aiba doar 2 inch grosime, 16 boxe care ar oferi surround sound fara necesitatea achizitionarii unui sistem separat si aparent ar avea nevoie doar de un cablu pentru a functiona.

Whereas the VideoWave requires three cables, says Chowdhry, Apple HDTV will likely need just one. It may also be significantly thinner, though he expects it to have an equal number of built-in speakers. “Bose VideoWave HDTV is 6 inches thick and has 16 speakers,” Chowdhry writes. “Apple HDTV will be one third of that thickness and will also have 16 speakers -– these 16 built-in speakers give a complete surround sound experience, without the need for any external speakers.”

   Practic Apple doreste sa construiasca un Bose VideoWave dar mult mai bun, mai simplu, mai elegant, care sa ofere o calitate mult mai buna pentru imagini. In momentul de fata produsul celor de la Bose costa 5200$ in versiunea de 46 de inch insa Apple planuieste sa faca trei modele diferite cu preturi diferite. Desigur ca la 5200$ se vor gasi extrem de putini oameni interesati si chiar daca pretul ar fi redus la jumatate, interesul ar fi la fel de mic pentru ca vorbim despre o suma foarte mare.

   Ideile celor de la Apple implica desigur si utilizarea iTunes si iCloud insa in final pretul conteaza cel mai mult.

 • scuză-ma.. la AUDIO, apple mai are de lucrat ca să-i depășească pe Bose 🙂

  să presupunem că cresc într-atât de mare încât să-mi iau AppleTV, tot cu Bose l-aș asculta :))

 • KFF

  Exista producatiri de TV de lux si au o clientela chiar stabila. Ai testat un TV Loewe? Am probat unul anul trecut , era 4900 euro 81cm .

 • Ciprian

  @mikeru: Apple foloseste mult tehnologia tertilor (vezi displayuri, Siri etc) pentru a oferi cea mai buna calitate. Ce te face sa crezi ca nu o sa implementeze un sunet de la Harman Kardon de exemplu? Am pomenit HK pentru simplul motiv ca ei se implica in multe customizari (sunet auto, home, comercial etc). Sunt n solutii audio la fel de bune sau peste Bose. Chiar n-ai observat ca atunci cand Apple lanseaza un produs nou/exploateaza o nisa noua rezultatul e impecabil?

 • @Ciprian: sunt familiar și cu HK. Și cu multe alte firme de sunet. și cu tehnologiile aferente. nu trăiesc din asta, dar o fac (să zicem) cam la fel de mult ca inspiratul și expiratul 🙂

  deocamdată ei compară câte cabluri au TV-urile competiției și cât costă. thumbs down pentru asta.
  sunt conștient întotdeauna calitatea costă. la unii mai adaugi și puțin renume. și apoi pui și profitul :p

 • marius

  Or putea face ceva din televizor, dar din sunet , la grosime de 2″ nu pot face nimic. De aia are televizorul celor de la Bose 6″ si 16 boxe.
  Si peste Bose cele n solutii audio sunt poate vreo doua trei. In nici un caz Loewe la audio.
  Apoi Bose nu sunt fabricanti de televizoare la origine si nici televizorul de 2′ nu e vreo minune.
  Fara un sistem de amplificare, si boxe pozitionate, toate surround-urile sunt un fel de pacaleala.
  Sunt insa destule standarde care pot fi implementate – de exemplu THX.
  As fi curios sa stiu pe ce solutie va merge Apple – LED sau Plasma.

 • KFF

  Si offtopic :

  Apple s-ar putea asocia cu un mare producator de parfumuri si sa scoata parfumuri marca Apple . Cum a facut recent Loewe .

 • cu atenția lor la detalii, mai bine-ar face mașini :p

 • Sorin

  Incomparabile cu Bang & Olufsen :)))

 • Ioan

  Nimeni nu stie nimic concret, dar isi dau oamenii cu parerea la greu. Cand au scos primul Iphone cum era? Ce experienta aveau atunci si vedeti ce a rezultat?