Sony doreste sa il angajeze pe Aaron Sorkin pentru filmul despre viata lui Steve Jobs

    Aaron Sorkin este omul care a scris scenariul filmului The Social Network care prezinta viata celebrului fondator al Facebook, Mark Zuckerberg. Acum Sony incearca sa il convinga sa scrie scenariul pentru viitorul film despre viata lui Steve Jobs pe care Sony se pregateste sa il produca in viitorul apropiat. Desi Sorkin nu a confirmat/infirmat zvonurile privind scrierea scenariului noului film, cei de la Sony sunt foarte interesati sa incheie o intelegere cu el avand in vedere ca The Social Network a fost un real succes.

Sony is moving forward with a Steve Jobs movie based on Isaacson’s book. And one of the writers being courted by producers to pen his story, according to a person who was briefed on the project but not authorized to speak about it publicly, is Aaron Sorkin, Hollywood’s chronicler-in-chief of the complicated visionary. The “Moneyball” and “Social Network” writer was said by the person to be considering the prospect but had made no decisions. Sony and a Sorkin representative declined to comment on the writer’s potential involvement.

   Partea interesanta este ca Sorkin a avut in trecut interactiuni cu Steve Jobs, fostul CEO al companiei Apple cerandu-i sa scrie scenariul unui film pentru compania Pixar. Sorkin a refuzat atunci spunand ca nu crede ca este in stare sa scrie un scenariu pentru un asemenea film si nu doreste sa faca singurul film slab din portofoliul Pixar. Daca Sorkin va scrie scenariul pentru filmul despre viata lui Steve Jobs atunci este foarte posibil sa avem parte de un film asemanator cu The Social Network si eu unul abia astept sa il vad.