Prima Pagina aplicatii Video: Gameloft publica un nou trailer pentru Modern Combat 3: Fallen Nation

Video: Gameloft publica un nou trailer pentru Modern Combat 3: Fallen Nation

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mdF0EvDwH-Y[/youtube]

   Astazi compania Gameloft a publicat un nou trailer pentru jocul Modern Combat 3: Fallen Nation pe care urmeaza sa il lanseze in App Store. Din trailerul celor de la Gameloft reiese ca vom avea parte despre un joc foarte interesant, plin de actiune dar si cu grafica adusa la zi. Versiunile pentru PC si console ale Modern Warfare au excelat din toate punctele de vedere iar acum cei de la Gameloft vor sa aduca exact aceeasi experienta si pentru utilizatorii de iDevice-uri insa eu am invatat sa nu ma mai iau dupa trailere si sa judec jocul dupa versiunea finala lansata in App Store.

   Lansarea Modern Combat 3: Fallen Nation va avea loc undeva in cursul acestei toamne si creatia va fi disponibila pentru toate iDevice-urile companiei Apple, fara discrimintare.

 • razvanrazy

  vezi ca le incurci Modern Combat a iesit DOAR pentru iOS si Android pana acum. Modern Warfare este cel de care zici tu, din seria Call of Duty, a iesit pe console si PC.
  Oricum, jocul acesta va arata mai bine decat multe jocuri de console si PC 🙂

 • Conform blogului Gameloft, jocul Modern Combat 3 se va lansa in AppStore, joi, 27 octombrie. Asa ca mai bine pastram 6,7 euro pe card 🙂

 • Mihai

  @zaone: ai publicat acum vreo 10 zile o stire despre un shooter western, mai stii cum ii zicea ? Merci.

 • Six Guns.

 • Mihai

  Ok, merci. M-am uitat in Appstore dar nu a aparut inca. Poate zilele urmatoare.