Prima Pagina Apple Companiei Samsung ii este respinsa cererea de interzicere a vanzarilor terminalului iPhone...

Companiei Samsung ii este respinsa cererea de interzicere a vanzarilor terminalului iPhone 4S in Italia

    La foarte scurt timp dupa prezentarea iPhone 4S, Samsung a introdus in mai multe tari europene cereri prin care sustinea ca terminalul celor de la Apple incalca brevete de inventie detinuta de catre compania asiatica. Italia a fost una dintre aceste tari iar astazi instanta la care a fost introdusa aceasta cerere a respins pretentiile celor de la Samsung dand “unda verde” pentru lansarea iPhone 4S in Italia. Aceasta este a doua oara cand celor de la Samsung li se respinge o cerere privind interzicerea vanzarilor de iDevice-uri, prima fiind respinsa de o instanta din Olanda.

    Partea interesanta este ca aceasta cerere, ca si cea din Olanda, avea la baza brevete de inventie privind tehnologii de transmisie a datelor folosind retele 3G/GSM, brevete pe care Apple le-ar fi incalcat. Eforturile celor de la Samsung sunt zadarnice si acest lucru a fost prezis de cativa analisti acum cateva luni bune. In Franta Samsung are o cerere asemanatoare introdusa la o instanta si dupa cum se prezinta situatia se pare ca nici acolo nu va exista castig de cauza pentru compania asiatica.

 • sly

  concurenta stimuleaza progresul tehnologic. mai bine s-ar chinui sa faca ceva mai bun ca S2`ul si 4S`ul la un loc decat toata tevatura asta fara rost prin care isi pierd mult din capitalul de imagine. valabil si pentru apple.

 • icetkk

  Vrei sa spui ca Samsung are are o cerere asemanatoare introdusa in Franta. Corecteaza ultima fraza ca te-ai grabit 🙂

  Up yours, Samsung!!! :))

 • Si Apple are introduse cereri impotriva Samsung in Franta :))

 • icetkk

  Corect, dar Apple nu e asiatica. Si in plus, are mai multe sanse sa obtina castig de cauza decat galbejitii 🙂

 • Luca

  @Zaone cum fac sa stiu si eu cat costa un 4S in China ca am un prieten acolo care se intoarce in Italia pe 2 noiembrie si as vrea sai spun sa mil cumpere si mie deacolo bineinteles daca sunt si deblocate

 • @Luca: Habar nu am.
  @Bogdan C.: Nope.

 • Goga Gabriel

  In Spania pretul ar fi 600 de e ( cu IVA ( TVA 19%) si transport ) Deci si la chinezi probabil tot cam aceiasi suma o sa fie ( varianta de 16 GB ) .

 • Goga Gabriel

  Rectific .
  Pe Apple Store ( china ) pretul este
  16 GB – 4.548 ( Moneda oficiala ) aproximativ 513 e( nu stiu daca include TVA ) cu un TVA de 24 % pretul devine 630 de e . Daca include TVA cred ca e cel mai ieftin din lumea .. daca nu ..