Video: iOS 5 si o mica problema cu deschiderea aplicatiilor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=irfDKfLF9fg[/youtube]

   Am noul iPhone 4S de mai bine de o saptamana, nu i-am facut restore, nu am avut cum sa ii fac jailbreak insa chiar si asa iOS-ul celor de la Apple are cateva probleme ale caror explicatie eu nu o gasesc. Totul a inceput astazi cand am incercat sa deschid aplicatia Facebook si am sesizat ca aceasta refuza sa se deschida. Ea se deschidea pentru o fractiune de secunda apoi se inchidea instant si am pus aceasta problema in seama aplicatiei avand in vedere ca multa lume a avut probleme cu ea.

   Am sters aplicatia, am resetat terminalul, am reinstalat aplicatia si ea functiona insa dupa aceasta procedura am sesizat ca alte doua aplicatii refuza sa mai functioneze. Este vorba despre aplicatiile Twitter si Speedtest iar clipul video de mai sus prezinta cat se poate de bine problema. Din pacate reinstalarea aplicatiilor fara un reset nu rezolva problema, singura metoda care imi permite sa folosesc aplicatiile implica stergerea lor, resetarea dispozitivului si reinstalarea lor.

    Nu stiu ce anume cauzeaza aceasta problema, alta rezolvare in afara celei prezentate mai sus nu cunosc si sincer sa fiu nu ma asteptam sa intampin asa ceva mai ales ca terminalul nu are jailbreak. Nu cred ca problema are legatura cu iPhone 4S ci sunt de parere ca este o problema a iOS 5 insa pe celelalte iDevice-uri pe care le am in casa nu am intalnit-o.

36 COMENTARII

  1. salut eu patesc la fel pe ios 4.3.3 cateodata.dar dupa un restart revine la normal.in schimb la ipad cu ios 5 imi intra in aplicatie butonez putin si iasa.probabil aplicatiile sa fie?

  2. Singura problema care o am de când am iOS5 e cu aplicatia iDevice, îmi crash-uie random. S-a întâmplat de vreo 5 ori pana acum, dar nu la deschidere, la vreo 2 min după ce intru in aplicatie, in timp ce citesc vreun articol, se închide. Nu am încercat sa o reinstalez, ca nu e chiar asa grav si enervant sa nu o pot folosi, dar o sa încerc.

  3. problema este cu aplicatiile! Eu am avut asa ceva cu gangstar miami, pe iOS4.1 imi mergea, dar cand am facut update la 4.3.2 numai mergea, intra dar dupa cateva secunde sau minute iesea, era problema ca verziunea aplicatiei nu era optimizat cu iOS 4.3> problema vine de la aplicatiile, ca nu sunt bine optimizate pentru iOS5 ( cel putin eu asa cred, inca nu am iOS5 ca nu o sa pot folosi cu gevey )

  4. Asta e prima oara cand patesc asa ceva si folosesc aplicatiile alea de cateva zile. Niciodata nu mi s-au blocat, nu s-au inchis, insa azi au facut ce au vrut si nu am modificat nimic in telefon .. Foarte ciudat.

  5. se pare ca este o problema generala cu aplicatia Facebook DOAR daca ai facut update de la o versiune mai veche! daca o stergi si o reinstalezi problema dispare (scrie si in descrierea aplicatiei)

  6. am intalnit des problema asta , mai ales cu facebook … am un i3gs 4.2.1 cu jailbreak si un i4 cu 5.0 fara jb … la fel am sters aplicatia , restart si o buna perioada de timp merge ok

  7. Am patit si eu de cateva ori (3Gs) de cand am 5 si am zis ca aplicatiile nu sant perfect compatibile cu versiunea.
    Pe 4.3.3 nu am avut nici o problema.Si era jailbreak.
    Acuma nu e jailbreak.

  8. Aceeasi problema o am si eu pe ipad 2 dar de mult timp am sters si instalat iar merge o perioada si dupa aia face la fel e bine ca macar acum a sesizat cineva acest caz

  9. Si la mine se intampla ci programul Liga 1, dar dupa ce a aparut optimizat pentru IOS 5 nu mai am probleme cu el. Offtopic ieri parca vedeam cate commenturi sunt pe fiecare tema, a fost o idee buna. Era experimental sau….

  10. aceeasi problema o am pe un iphone 4 ios 5… cand folosesc mai multe conturi de app store… remedierea este foarte simpla te loghezi cu contul de pe care ai descarcat app care nu merge… instalezi o aplicatie oarecare si dupa aceea totul merge sturna…

  11. mie mi s-a intamplat ceva f ciudat aseara: am lasat telefonul deschis, conectat la laptop cam vreo doua ore. cand m-am uitat la el, amintibdu-mi ca l-am lasat deschis, am observat ca imi disparusera vreo 20 de aplicatii si jocuri, ramanand doar vreo 5 din toate cele pe care le aveam instalate. mentionez ca am IOS 5 si jalbreak. am crezut initial ca mi s-a dat restore dar aveam in continuare cydia si installous instalate. chiar nu imi explic ce s-ar fi putut intampla…

  12. @ciprian ..e simplu itunes ti-a facut sync cu aplicatiile din libraria de pe comp .Daca ai aplicatii descarcate pe tel inainte de al sincroniza da-i transfer purchases in itunes .

  13. @zaone pt a afla ce s-a intamplat cu aplicatia intra la settings>general>about >diagnostics & usage>diagnostics and usage data, si acolo vei gasi informatii despre toate aplicatiile care au dat crash pe tel.

  14. @Chatagra chestia ciudata este ca nu aveam itunes deschis si sunt sigur de asta, pentru ca m-am uitat sa vad, gandindu-ma la posibilitatea cu sync-ul.

  15. Azi am incercat se dezinstalez mobile substrate din cauza ca aparea des acea chestie pe ecran cu safe mode si mobile substrate crash iar in timp ce dezinstala satul sa astept am iesit din cydia.nu am mai putut intra in nici o aplicatie.am restartat telefonul cu boot la pc si au aparut ceva erori.
    Asa ca am hotarat sa renunt la cydia din care oricum nu folosesc nimic deoarece majoritatea i-mi par kitch-uri.Am sa cumpar navigatia igo si daca mai am ceva preferinte de jocuri.Pana la urma merita rasplatita si munca dezvoltatorilor de aplicatii.

  16. Am patit mai de mult cu aplicatia facebook idem.Iar noul igo primo luat din apptrackr.org ieri nu functioneaza.Se instaleaza dar nu poti intra.Dupa 2-3 secunde te arunca afara dar acolo sigur aplicatia are ceva lipsa

  17. eu am patit aceeasi chestie cu IPAD2 si IOS5 si deobicei cu Yahoo Messanger si cam tot ce era non apple. am dezinstalat aplicatiile si le am reinstalat si merg perfect. Pe iphone 4 tot cu ios5 mi a facut aceasta problema.

  18. @zaone: Eh, incetul cu incetul o sa treci la iphone4 si-ai sa vinzi 4S-ul. Nu inteleg de unde tot faci rost de problemele astea. 🙂 Am 2 iPad-uri, un 4 si un 4S pe care intru si le folosesc continuu si nu am intalniti nici o problema… totul merge flowless. I-ai facut jb sau ceva?

  19. am un ipad1 cu jailbreak,cydia,si pare ca are virusi,trimite mailuri de pe adresa de yahoo.oare e de la cydia?cum pot sa dezinstalez cydia si sa revin la starea dinainte de jailbreak?multumesc

  20. salut am si eu aceeasi problema pe un iphone 4 ios 5.1.1 jailbreak …. spui ca sterg aplicatia sting telefonul si o reinstalez …..dar nu ti se intampla si dupa in anumit timp..:~s