AnyAttach – ataseaza orice fisier in mailuri chiar si pe iOS 5

   AnyAttach este un tweak lansat in Cydia acum cateva saptamani care permite posesorilor de iDevice-uri sa ataseze orice fel de fisier in email-urile trimise. In mod normal iOS-ul permite atasarea doar unui anumit tip de fisiere atunci cand trimitem un email insa folosind acest tweak putem scoate limitarea impusa de catre Apple. Tweak-ul are implementate 2 module pentru incarcat poze si filme insa practic puteti atasa orice fisier disponibil in terminalul vostru indiferent de extensia acestuia si totul se face folosind butonul de atasare pozitionat in partea dreapta a campului unde scriem subiectul email-ului.

    Tweak-ul a fost actualizat in cursul serii trecute pentru a fi compatibil cu noul iOS 5 astfel ca acum putem atasa orice fisiere dorim folosind aplicatia Mail a noului sistem de operare. AnyAttach este disponibil pentru 1.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

9 COMENTARII

  1. zaone te rog frumos , ma poti ajuta si pe mine ?
    in sfarsit imi merge sa iau carti din iBookstore , dar imi cere un card cu pin , dar cartile acelea sunt free…cum pot sa nu bag un card si iau acele carti din iBookstore

  2. pai am la carduri NONE , dar cand iau cartea zice ca trebuie sa confirm la card pe acolo , cu alte cuvinte sa pun un pin si cardu …si nu doresc asta ..si acum intrebarea pentru zaone , daca fac alt cont tot trebuie sa bag card + pin . deci tot nu rezolv . alta modalitate ?

  3. “iOS-ul permite atasarea doar unui anumit tip de fisiere” – Cum adică un anumit tip?! Care? Eu am atașat mai multe tipuri și n-am întâmpinat nicio limitare … Apoi, ce treabă are extensia fișierului? După câte știu, iOS – ca, de altfel, orice OS tip Unix (inclusiv Mac OS X, chiar și Linux) – identifică fișierele după conținutul lor (determinat pe baza informațiilor din header-ul fișierului), nu după extensia lor, ca în DOS (adică nu judecă o carte după coperți, cum încă face Windows), deci nu văd ce treabă face tweak-ul cu extensiile … !?

  4. Se poate si fara aplicatie, intrati la photos, alegeti poze si dati send e-mail.
    Sau alta varianta: intrati la photos si dati COPY, cand intrati la mail, dati paste si gata.