Cumpara iPhone 4S de pe forumul iDevice.ro

  In anul 2010 in urma donatiilor voastre faceam forumul iDevice.ro pe care il lansam aproximativ o luna mai tarziu. De atunci el a crescut, cred ca este cel de-al doilea forum din Romania in ceea ce priveste traficul zilnic si utilizarea iar prin intermediul lui foarte multi utilizatori si-au rezolvat problemele cu iDevice-urile. Echipa de moderatori s-a asigurat ca forumul functioneaza fara probleme si le multumesc pentru munca depusa pana acum si sper ca pe viitor sa continue intr-o maniera la fel de activa.

  Revenind la subiect, poate ati vazut, poate nu, dar pe forum au aparut terminale iPhone 4S la vanzare si preturile incep de la 640€ pentru versiunea de 16 GB. Da, ati citit bine, este un pret mai mic decat cel din magazine si pentru cine cauta acum un iPhone 4S cred ca este o ocazie de a face  o achizitie cu cap. Nu cunosc vanzatorii, nu garantez pentru seriozitatea lor asa ca luati-va toate masurile precautie necesare. Acestea fiind spuse, iata anunturile pentru vanzarea iPhone 4S pe forumul iDevice.ro :

    Cu aceasta ocazie va anunt ca puteti utiliza sectiunea de vanzari a forumului pentru a comercializa orice fel de produse Apple doriti.