Cumpara iPhone 4S de pe forumul iDevice.ro

  In anul 2010 in urma donatiilor voastre faceam forumul iDevice.ro pe care il lansam aproximativ o luna mai tarziu. De atunci el a crescut, cred ca este cel de-al doilea forum din Romania in ceea ce priveste traficul zilnic si utilizarea iar prin intermediul lui foarte multi utilizatori si-au rezolvat problemele cu iDevice-urile. Echipa de moderatori s-a asigurat ca forumul functioneaza fara probleme si le multumesc pentru munca depusa pana acum si sper ca pe viitor sa continue intr-o maniera la fel de activa.

  Revenind la subiect, poate ati vazut, poate nu, dar pe forum au aparut terminale iPhone 4S la vanzare si preturile incep de la 640€ pentru versiunea de 16 GB. Da, ati citit bine, este un pret mai mic decat cel din magazine si pentru cine cauta acum un iPhone 4S cred ca este o ocazie de a face  o achizitie cu cap. Nu cunosc vanzatorii, nu garantez pentru seriozitatea lor asa ca luati-va toate masurile precautie necesare. Acestea fiind spuse, iata anunturile pentru vanzarea iPhone 4S pe forumul iDevice.ro :

    Cu aceasta ocazie va anunt ca puteti utiliza sectiunea de vanzari a forumului pentru a comercializa orice fel de produse Apple doriti.

9 COMENTARII

  1. Ar fi bine sa te asiguri ca pe iphone accesam direct informatia nu un header plin de inutilitati ce ar putea fi scurtate sa puse la final. Si reclama de la google ar trebui integrata in continutul textului nu la sfarsit sa luam noi teapa cand vrem sa accesam raspunsurile..stii ca ea se incarca mai tarziu..si apare exact cand nu trebuie.
    In rezumat..aplicatia nu e ergonomica pt utilizatorii de iphone..deci e total contrar modului de accesibilitate al Apple

  2. Ce pot sa spun, incerc si eu sa imbin practicabilitatea cu mentinerea site-ului in viata. Daca mi-ar baga cineva bani in buzunar lunar as scoate toate reclamele, cum asta nu se intampla… mergem inainte cum merge toata lumea.