Prima Pagina Apple Cumpara iPhone 4S de pe forumul iDevice.ro

Cumpara iPhone 4S de pe forumul iDevice.ro

  In anul 2010 in urma donatiilor voastre faceam forumul iDevice.ro pe care il lansam aproximativ o luna mai tarziu. De atunci el a crescut, cred ca este cel de-al doilea forum din Romania in ceea ce priveste traficul zilnic si utilizarea iar prin intermediul lui foarte multi utilizatori si-au rezolvat problemele cu iDevice-urile. Echipa de moderatori s-a asigurat ca forumul functioneaza fara probleme si le multumesc pentru munca depusa pana acum si sper ca pe viitor sa continue intr-o maniera la fel de activa.

  Revenind la subiect, poate ati vazut, poate nu, dar pe forum au aparut terminale iPhone 4S la vanzare si preturile incep de la 640€ pentru versiunea de 16 GB. Da, ati citit bine, este un pret mai mic decat cel din magazine si pentru cine cauta acum un iPhone 4S cred ca este o ocazie de a face  o achizitie cu cap. Nu cunosc vanzatorii, nu garantez pentru seriozitatea lor asa ca luati-va toate masurile precautie necesare. Acestea fiind spuse, iata anunturile pentru vanzarea iPhone 4S pe forumul iDevice.ro :

    Cu aceasta ocazie va anunt ca puteti utiliza sectiunea de vanzari a forumului pentru a comercializa orice fel de produse Apple doriti.