Prima Pagina Apple iPhone 4S disponibil in inca 22 de tari dar nu imediat in...

iPhone 4S disponibil in inca 22 de tari dar nu imediat in cazul unei comenzi online

    Astazi terminalul iPhone 4S a fost oficial lansat in magazinele Apple din 22 de tari insa dispozitivul era disponibil pentru precomanda inca de saptamana trecuta in magazinele online din aceleasi tari. Chiar din momentul deschiderii precomenzilor era listat un termen de livrare de 1 – 2 saptamani pentru orice comanda plasata iar acest lucru se pastreaza si acum cand dispozitivul poate fi achizitionat din magazinele fizice ale companiei. Fata de anul trecut termenele sunt mult mai mici deoarece la lansarea iPhone 4 s-a pornit de la un termen de livrare de 3 saptamani in unele tari.

    In ceea ce priveste preturile, Elvetia are cel mai ieftin iPhone 4S cu un pret de doar 530€ iar daca va ganditi sa cumparati terminalul din Italia va trebui sa scoateti din buzunare aproximativ 660 de euro pentru versiunea de 16 GB. Apple a vandut 4 milioane de terminale iPhone 4S in weekend-ul lansarii initiale iar ca adunand acele 4 milioane cu ce s-a vandut astazi, iPhone 4S ar putea deveni cel mai rapid adoptat gadget din istorie. Probabil luni Apple va oferi mai multe informatii despre vanzarile iPhone 4S si presim ca acele 4 milioane s-au dublat in doar doua saptamani.

 • traian

  un site gen e-mag sau cell ro in elevetia nu gasim zaone ?

 • Nu am nici cea mai vaga idee.

 • Claudiu C

  Eu l-am comandat la 2 ore dupa ce au inceput precomenzile in Irlanda acum 1 saptamana si mi-a dat termen din start 1-2 saptamani. Abia astazi mi-am dat seama ca e vorba de 1-2 saptamani incepand cu data de 28 pt ca atunci se lanseaza oficial aici deci astept practic pana la 3 saptamani.
  Nu vreau sa par snob dar avand in vedere ca am fost printre primii in Irlanda speram sa il primesc in ziua lansarii sau foarte repede dupa asta insa m-am uitat pe website si nici macar nu e Shipped inca.
  Daca ar fi magazin oficial Apple in Irlanda in Dublin sau orice alt oras as fi fost acolo azi si il cumparam direct in persoana insa spre mirarea mea nu exista nici macar unu chiar daca exista in Cork un sediul foarte mare Apple unde se fac aplicatii pt mac si iOS.