Video: Ce credea Steve Jobs despre Microsoft, FaceBook si Google

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R1teemyZOMk[/youtube]

 V-am spus deja de ce Steve Jobs “nu avea la inima” compania Microsoft si acum de la biograful sau vin cateva detalii despre Google si Facebook. Steve Jobs le-a dat apropiatilor sai sfaturi despre modul in care ar trebui sa isi conduca, companiile insa spunea ca atat Microsoft cat si Google nu inteleg cum trebuie dezvoltata tehnologia. Interesant este ca Steve Jobs vede Facebook ca fiind singura retea sociala importanta la nivel global in momentul de fata si are dreptate deoarece compania lui Zuckerberg are reteaua de socializare cu cei mai multi utilizatori.

  Steve Jobs il admira pe Zuckerberg pentru ceea ce a realizat cu Facebook dar si pentru faptul ca nu a fost de acord sa isi vanda compania cand aceasta a inceput sa aiba succes. Mai multe detalii aflati din clip.

3 COMENTARII

  1. Scuze pentru offtopic, revista capital a aparut cu cartea ” Steve Jobs. secretele inovatiei”. Nu stiu daca a mai zis cineva asta.

  2. Steve Jobs este cel mai tare..un vizionar..un om al tehnologiei..mare pacat k s a dus..am plans pentru el..nu mai e Apple ce a fost..o sa se duca in jos..