iOS 5 si solutia de unlock

    Daca ati citit iDevice.ro ieri atunci sigur ati aflat ca Dev Team a prezentat un clip video in care tableta iPad 2 este jailbroken pe iOS 5, dar si doua poze in care ni se demonstreaza ca iPhone 4S a avut parte de acelasi lucru. Din pacate MuscleNerd nu face referiri cu privire la vreo posibila solutie de unlock pentru baseband-urile noului iOS 5 desi in curand se implineste un an de la lansarea ultimei versiuni a ultrasn0w care decoda baseband-ul 06.15.00 al iPad.

     In momentul de fata se stie ca Dev Team ar avea o solutie de unlock in lucru insa solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5 este prioritara. Avand in vedere ca iPhone-urile sunt vandute decodate in majoritatea tarilor de pe glob, interesul pentru unlock a scazut enorm de mult iar asta se vede in munca depusa de catre Dev Team. Poate pentru iPhone 3GS/4 ar exista o solutie de unlock in baza baseband-ului din iOS 5 insa pentru iPhone 4S va dura cu siguranta mai mult lansarea unei ei.

     Daca ati achizitionat un iPhone 4S in speranta ca il veti putea decoda folosind ultrasn0w, va recomand sa va inarmati cu extrem de multa rabdare. Pentru cei cu iPhone 3GS/4 s-ar putea sa existe vesti mai bune dar abia dupa lansarea solutiei de jailbreak pentru iOS 5. Nu stiu date privind lansarea noilor solutii de untethered jailbreak sau unlock, insa de indata ce ele apar veti afla de la iDevice.ro toate amanuntele.