Apple are probleme cu satisfacerea cererii pentru iPhone 4S

    iPhone 4S, dispozitivul pe care putini si-l doreau, se dovedesre a fi dispozitivul pe care Apple nu il poate produce in cantitati suficient de mari. Desi a avut nu mai putin de 4 milioane de unitati iPhone 4S pregatite pentru lansarea oficiala, Apple pare sa fi pierdut cursa cu cererea de pe piata si in momentul de fata nu poate oferi suficient de multe terminale pentru clienti. In SUA magazinele Best Buy au ramas fara unitati iPhone 4S disponibile pentru clientii care nu au facut o pre-comanda si analistii americani sustin ca Apple incepe sa piarda, din nou, batalia cu cererea.

    In Europa situatia pare a fi identica in anumite tari unde Apple nu are suficient de multe terminale in magazine pentru a acoperi cererea de pe piata. Desi la magazinele Apple nu a mai fost isteria din alti ani, terminalul s-a vandut foarte bine insa online. Frigul de afara i-a determinat pe multi sa achizitioneze dispozitivul online si sa astepte una/doua saptamani pana a intra in posesia sa. Anul trecut Apple a avut mai putine terminale iPhone 4 decat a avut 4S acum insa chiar si asa exista probleme in a satisface cererea de pe piata.

     Terminalul va fi lansat in Romania probabil pana la sfarsitul lunii noiembrie insa asteptati-va ca stocul initial sa fie mic.