redsn0w 0.9.9 beta 8 lansat de Dev Team, face jailbreak pentru iOS 5.0.1

    Acum cateva minute Dev Team a lansat versiunea 0.9.9 beta 8 a redsn0w special pentru iOS 5.0.1 beta lansat de Apple aseara. Noua versiune a programului de jailbreak recunoaste un ipsw al iOS 5.0.1 deci nu veti mai fi nevoiti sa utilizati iOS 5 pentru a face jailbreak cu vechile versiuni ale redsn0w. Nimic nu s-a schimbat in ceea ce priveste procesul de jailbreak pentru dispozitivele noastre, aceasta solutie nu este untethered si nici nu este compatibila cu iPad 2 sau iPhone 4S deci din acest punct de vedere nu avem absolut nimic nou.

Update #16: redsn0w version 0.9.9b8 will natively recognize the 5.0.1 beta that Apple let developers start testing this week (so you don’t have to play the “point at 5.0 IPSW” trick).  Because the IPSW isn’t public, you’ll still need to provide it once to redsn0w (at which point it will cache all the important pieces so you don’t need to select it again).  

For those 3GS and i4 users who preserve their baseband, the Mac version can also produce the NO_BB_* custom IPSWs for 5.0.1.  (But please note that ultrasn0w doesn’t get updated for betas like this.)

This is still a tethered jailbreak for all except old-bootrom 3GS users.

   Partea buna este ca aceasta versiune a redsn0w permite utilizatorilor sa faca un custom ipsw pe Mac insa ultrasn0w nu este compatibil cu versiunea beta a iOS 5.0.1. Puteti descarca redsn0w 0.9.9 beta 8 de aici : Windows, Mac OS X.

30 COMENTARII

  1. oare de ce nu pot sa faca deja untethered jailbreak ??? ca de la ios 4.3.3 nu a mai fost asa ceva. un motiv cred ca exista! ori IOS-ul nu mai poate fi “spart” , ori Dev Team are alte planuri !

  2. Nu lanseaza untethered jailbreak pentru ca nu este gata si pentru iPhone 4S. Daca ar scoate acum solutia Apple ar bloca-o si nu ar mai fi buna pentru iPhone 4S.

  3. Zaone, am facut jail pe ios 5 cu redsnow si dupa ce download-ez anumite tweek-uri care sunt compatibile pt ios 5 nu le instaleaza…adica nu apar in meniul general…singurul care a functionat a fost unlimtones dar asta se instaleaza sub forma de iconita..ai cumva vreo explicatie?…multimesc

  4. Am facut JB la un iPhone 4, iOs 5.0 cu RedSn0w
    Tethered, merge ok dar … tot ce instalez din Cydia imi apar ca niste iconite albe
    Are cineva idee de ce? A mai patit cineva asa ceva?

  5. am dat drumul la OTA upgrade
    si … ghici … s-a blocat cu iTunes pe ecran
    dar … amu e ok
    i-am facut un restore cu iTunes
    m-am hotarat … nu mai fac experimente
    astept sa lanseze DevTeam versiunea finala, probabil dupa 5.0.2, sperand ca o sa functioneze ok
    JB-ul asta tethered/semitethered cu 0.9.9 beta 8 e naspa rau