iOS 5.0.1 poate fi jailbroken folosind redsn0w! Un exploit important este inchis dar NU faceti update!

6

  In aceasta seara Apple a lansat oficial noul iOS 5.0.1 pentru iDevice-uri rezolvand o parte dintre problemele existente. Noua versiune a iOS poate fi jailbroken folosind redsn0w deoarece exploit-ul limera1n conceput de catre geohot anul trecut pentru iDevice-uri inca poate fi utilizat pe orice terminal lansat inaintea iPad 2. Din pacate iPhone 4S si iPad 2 raman in continuare fara o solutie de jailbeak insa Dev Team lucreaza la dezvoltarea uneia si este foarte probabil sa o lanseze in viitorul apropiat.

  Pentru a face jailbreak pe iOS 5.0.1 trebuie sa urmati acest tutorial. Insa folositi aceasta versiune a redsn0w care recunoaste iOS 5.0.1.

  Din pacate in iOS 5.0.1 a fost inchis exploit-ul care permitea iOS-ului sa ruleze orice fel de cod nesemnat si din pacate cei de la Chronic Dev Team ne avertizeaza sa NU facem update la noua versiune a sistemului de operare daca dorim untethered jailbreak. Dev Team nu a spus nimic in legatura cu asta insa MuscleNerd a spus ca este imposibil sa mai facem downgrade de la iOS 5.0.1 la iOS 5 chiar si cu SHSH deci solutia lor ar trebui sa fie compatibila tot cu iOS 5. Va recomand sa NU faceti update la iOS 5.0.1 daca doriti untethered jailbreak pentru iOS 5!