Video: Tank – carcasa care protejeaza un iPhone 4/4S impotriva oricarei lovituri

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BxFrJ5RgxH8[/youtube]

   Case-Mate este unul dintre cei mai mari producatori de accesorii pentru terminale mobile si recent a lansat o noua carcasa pentru iPhone 4 si 4S care promite sa ne “pazeasca” dispozitivul impotriva oricarui gen de lovituri. Carcasa se numste sugestiv Tank pentru ca este capabila sa reziste aproape oricarui gen de impact iar clipul video de mai sus demonstreaza cat se poate de bine acest lucru. Practic un iPhone 4/4S poate rezista fara probleme la aproape orice gen de lovitura sau cazatura insa desigur ca trebuie sa renuntati la forma sa eleganta si subtire pentru acest lucru.

Modeled after motorcycle helmet engineering, Tank is designed with a hard, impact resistant exterior and a shock absorbing interior. A shatter resistant, polycarbonate hard shell combines with the thick, silicone cushioned interior. The retractable screen shields from impacts, cracking and condensation, fully protecting the iPhone screen. The Tank exterior is made of a premium, soft grip texture that slides easily in and out of your pockets. The Tank tests number one in impact resistance against the leading brand, and meets or exceeds US military standards.

   “Tancul” este disponibil in magazinul online al celor de la Case-Mate pentru 60$, o suma potrivita pentru nivelul de protectie oferit iDevice-urilor noastre.

7 COMENTARII

  1. chiar foarte urat carcasa, dar cine vrea protectie maxima isi cumpara, eu cred ca as cumpara unul daca ar mai instala si o baterie in plus in carcasa acela daca tot este asa de gros 🙂