iPhone 4S disponibil la precomanda la Orange, Vodafone si Cosmote – preturi si abonamente

74

  Acum cateva minute Orange, Vodafone si Cosmote au deschis sesiunile de precomenzi pentru noul terminal iPhone 4S lansat de Apple pe 14 octombrie. Cei trei operatori ofera terminalul impreuna cu abonamente dedicate dar si la fidelizare deci teoretic ar trebui sa aveti posibilitatea de a achizitiona terminalul oricum doriti. Precomenzile facute astazi va asigura livrarea unui terminal iPhone 4S in data de 11 noiembrie cand Apple a programat lansarea oficiala a terminalului in Romania. Mai jos aveti noile abonamente pentru iPhone 4S concepute de cei trei operatori.

  Pentru inceput Orange are terminalul disponibil la preturi incepand cu 179€ insa din pacate versiunea de 64GB nu poate fi precomandata inca. Tabelul cu abonamente si preturi pentru Orange il gasiti aici. Se pare ca anul acesta abonatii Orange au prioritate pentru achizitionarea iPhone 4S.

  Vodafone are terminalul disponibil la preturi incepand cu 149€ iar abonamentele le aveti listate mai jos. Partea interesanta este ca la Vodafone abonamentele au 10% reducere daca le achizitionati pana in data de 11 noiembrie cand terminalul va fi efectiv disponibil in stoc.

  La Cosmote deocamdata nu se pot face precomenzi.

  Sfatul meu este sa va grabiti in a face o achizitie deoarece stocurile vor fi mai mult ca sigur reduse pentru inceput si experienta anilor trecuti denota ca stocurile noi vin greu si sunt la fel de mici.