iPhone 4S disponibil la precomanda la Orange, Vodafone si Cosmote – preturi si abonamente

  Acum cateva minute Orange, Vodafone si Cosmote au deschis sesiunile de precomenzi pentru noul terminal iPhone 4S lansat de Apple pe 14 octombrie. Cei trei operatori ofera terminalul impreuna cu abonamente dedicate dar si la fidelizare deci teoretic ar trebui sa aveti posibilitatea de a achizitiona terminalul oricum doriti. Precomenzile facute astazi va asigura livrarea unui terminal iPhone 4S in data de 11 noiembrie cand Apple a programat lansarea oficiala a terminalului in Romania. Mai jos aveti noile abonamente pentru iPhone 4S concepute de cei trei operatori.

  Pentru inceput Orange are terminalul disponibil la preturi incepand cu 179€ insa din pacate versiunea de 64GB nu poate fi precomandata inca. Tabelul cu abonamente si preturi pentru Orange il gasiti aici. Se pare ca anul acesta abonatii Orange au prioritate pentru achizitionarea iPhone 4S.

  Vodafone are terminalul disponibil la preturi incepand cu 149€ iar abonamentele le aveti listate mai jos. Partea interesanta este ca la Vodafone abonamentele au 10% reducere daca le achizitionati pana in data de 11 noiembrie cand terminalul va fi efectiv disponibil in stoc.

  La Cosmote deocamdata nu se pot face precomenzi.

  Sfatul meu este sa va grabiti in a face o achizitie deoarece stocurile vor fi mai mult ca sigur reduse pentru inceput si experienta anilor trecuti denota ca stocurile noi vin greu si sunt la fel de mici.

74 COMENTARII

  1. Aveti link in articol cu pagina unde poate fi comandat dispozitivul.
    @hyp: La Orange si Vodafone plecati de la prezumtia ca sunt codate. La Cosmote ar trebui sa fie decodate.

  2. La vodafone cand sunt logat vad ca pot sa obtin telefonul la un pret preferential daca aleg sa reinnpoiesc cu un abonament iphone

  3. Vreau sa fac comanda la orange cu prelungire contract 2 ani, dar nu ma lasa sa aleg abonamentul iphone 49…doar “my spartphone 10 sau 15”

    Ce se intampla? Vreau abonamentul specific pentru iphone-ul.

  4. Eu la prelungire pe 2 ani daca selectez my smartphone 10 telefonul costa 460 euro, la fel de mult ca si cum nu as selecta nici o optiune din cele 2…ciudat ;s

  5. imi explica si mie cineva in mai mare cunostinta de cauza de ce la abonamentul Pantera 29 pt iPhone apare doar “Access nelimitat la portalul Orange pe mobil” in timp ce in prezentarea abonamentului apare mentionat “Internet pe mobil nelimitat” ?

    As aprecia foarte mult un raspuns prompt ca sa stiu daca il iau sau nu.

  6. Mai bun pare la Orange ca are internet nelimitat, dar bine ca defapt iti ofera primul gb la o viteza mai mare dupaceea scade semnificativ ca deh tre sa traieasca si ei

    Au si pe alb, intri la ei pe site in magazin online si vei gasi si versiune pe alb care se licreaza tot pe 11 in ordine, la vodafone ma refer .

    Cei mai place romanului la prelungire, traiasca operatorii acestia care sunt praf.

  7. La fel si la mine Andrei. Da’ eu unul nu ma grabesc. Ma duc maine intr-un Orange Store si ma interesez. Ar trebui si voi sa fiti atenti la chestiile astea, ca puteti sa v-o furati.

  8. @Andrei: cred ca e un bug pentru ca la fel imi face si mie cu “my smartphone 10” uitate sa vezi ca pretul cu “my smartphone 10” sau fara e la fel..deci nu are logica.

  9. Vedeti ca zice clar acolo ca e 259Euro pt orice abonament mai mare de 20E/luna. Probabil Pantera 20 nu e considerat mai mare de 20E/luna.

  10. Rabdare si tutun, se rezolva problemele peste noapte. Daca mai descoperiti probleme lasati-le in comentarii ca sunt oameni de la orange si vodafone care se mai uita.

  11. ce e cu eroarea asta (la voda)

    Te rugăm selectează unul din următoarele numere standard pentru înscrierea ta

    Pachetul selectat
    Telefon :iPhone 4S 32GB AlbAbonament : iPhone 39 pentru 2 ani la numai 35.1 €/lună
    Numere disponibile

    Niciun număr disponibil

  12. @Andrei alege my smartphone optiunea de 15 euro sa vezi ca ajungi la pretul care este, te obliga la optiunea aia ca sa fie pretul mic

  13. @zaone eu am comandat iPhone 4S white 16GB 520 de euro si am abonament pantera de 12 euro, exact la pretul asta l-am luat si anul trecut iPhone 4 de 16gb 🙂

  14. Deci practic la fidelizare suntem “obligati” sa optam pentru “my smartphone 15” pentru a`l achizitiona la un pret redus? deci sa inteleg ca nu are pret separat pentru “my smartphone 10” ?

  15. Salut
    Am selectat prenlugire abionament de 20+ si din cauza ca nu beneficiez de programul thank you pretu pentru 32 Gb e de 580 euro. Cu 200 de euro mai mult decat arata oferta.

    Ma intreb daca merita codat in cazul asta….Oare nu scad preturile la evomag sau emag?

  16. din cate stiu de la o cunostiinta de la orange pentru cei care au ab de genu pantera 20 + smartphone de 10…15 fidelizarea e ceva de genu telefon dupa 18 luni si smartphone dupa 2 ….adica daca ne luam un gunoi de tel…avem fidelizare daca vrem smartphone nu prea putem pentru ca optiunea nu se reactiveaza la 18 luni odata cu fidelizarea…sincer … e cam idioata ideea celor de la orange…daca are cineva alte informatii mai bune..

  17. @Alex: salut, informatia e eronata. daca ai optiunea activata odata cu prelungirea abonamentului, in momentul in care devii eligibil pentru prelungirea abonamentului iti poti prelungi si optiunea activata.

  18. Cum pot modifca in cazul asta optiunea My Smartphone 10 cu
    optiunea My Smartphone 15 daca pe site nu ma lasa sa o schimb? Se poate in orange shop?
    Mersi

  19. La mine e o aberatie. Am abonament de 20 euro pe luna + extra de 9 euro si 4s alb 16 gb costa 460 de euro cu prelungire pe 2 ani . (sunt eligibil pentru achizitionare de tel)

  20. Primesc urmatorul mesaj: Poti beneficia de avantajele Programului Orange Thank you doar incepand din data 2013-11-03 01:24:16. Pentru ajutor contacteaza-ne gratuit la numarul 202.

    Adica la un an dupa ce imi expira contractul….Nu mai inteleg nimic..

    Spor

  21. Va multumesc pentru sfaturi dar nu functioneaza 🙂 Nu imi pot activa optiunea My smartphone 15 :)) oricum , nu ma grabesc sa-l cumpar .. astept sa vad ce modificari mai apar pana de craciun …

  22. Nu inteleg de ce multa lume isi face un abonament imens doar pt un telefon, eu nu as putea sa stiu ca trebuie sa platesc milioane lunar doar ca sa-mi iau un telefon mai ieftin, oricum dupa contract iti iese iphonu la un pret exagerat.
    Eu mereu mi-am luat telefoane la liber fara abonament si nam avut probleme. Am ab de 65 lei pe luna si imi ajunge fara probleme.

  23. @ click_and_shop: eu am abonament pantera 40 (sau39) si desi e cu mult peste 20e, tot ma obliga sa iau si optiunea de my smartphone 15 pt a fi pretul cat mai mic, si astfel ma duce abonamentul la 55e care e mai mult decat exagerat. ce variante am? pot sa imi reduc abonamentul pantera 40 la pantera 20 si sa iau aceea optiune de my smartphone si pretul ip4s de 32gb sa fie de 359 e? multumesc

  24. Pe 2 ani bineinteles. La abonament de 40e daca il prelungesc cu 2 ani si sa iau si optiunea my smartphone 15 telefeonul ( de32gb) ma costa 359 e ( cu ab de 55e practic), daca elimin optiunea de my smartphone 15 pot lua telefonul la fabuloasa suma de 580e…my se pare perfect corect…NOT

  25. nush` ce sa mai zic pe site i`mi tot arata 480e pret de fidelizare la ab pe 2 ani (pantera20 + smartphone de 10e)..cred ca ma duc in shop si o sa vad acolo ce pret o sa am…

  26. Deci: ab 20€ + internet 10€ + extraob de 6€ asta platesc de 2 ani! Am sunat la ei si pretul i4s pentru prelungire de contract pe 2 ani cu aceleasi obtiuni este de 460€!!! Mai mult cu tot cu punctele acumulate!!! O prostie zic, practic ma “obliga” sa fac ab nou ! Nu mai inteleg nimic din politica celor de la orange! Pacat, mi-a placut de ei in ultimii 2 ani si acum….

  27. iNFO: Tocmai ce vin de la un Orange Shop! Atentie!!! Asa cum am spus mai devreme (DeeJay Ademar) pe net la orange pentru prelungirea ab. pe 2 ani (delfin 20 + internet 10e) mi se oferea tel i4s cu 480e. In realitate insa lucrurile nu stau asa. Daca prelungesc ab. am i4s 16gb la 259e si i4s 32gb la 359e! Nu se poate da precomanda la magazinele orange shop pentru data de 11 decat daca faci ab nou!!! Pentru prelungire ab pe 11 nov la Orange Shop Baneasa! Precomanda pentru prelungire ab se poate face de azi in Magazinul online!!! Atentie ca aici e problema, observati diferentele de pret din site orange.ro si ce ne spun cei din magazine.Cu speranta ca informatia va ajuta ….. o zi buna tuturor!

  28. Si eu am fost in orange shop si mi-au modificat pe loc abonamentul de la pantera 40 + optiune de msg nat ( in total plateam vreo 45e pe luna) la abonament iphone 29 ( am ceva mai putine min nat dar oricum nu le vorbeam) si imi iau ip 4s de 32 gb la 329 e, mi-am dat deja comanda pe net, joi il ridic din orange shop baneasa….happy me 😀